Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Hovedbundsmassageapparat til Hårvækst
4.69(13)
kr.
278
kr.
417
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
278
kr.
417
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Øg din hårtæthed med lethed

Ortorex hovedbundsmassageapparat vil hjælpe dig med at forbedre din hårkvalitet. Dens blide vibrationer aktiverer hårsækkene og øger deres vækst. Takket være det ergonomiske design kan du bruge dette apparat komfortabelt. Med tiden vil du blive imponeret over resultatet!

Hårvækst

Indtrængningen af lysbølger stimulerer hårsækkene, øger blodgennemstrømningen og fremmer celleaktiviteten. Det resulterer i sundere og tykkere hår.

Massage af hovedbunden

Den blide massage kan føre til stresslindring og dyb afslapning. Det er en fantastisk måde at slappe af på efter en lang dag!

Produktabsorption

Vores apparat hjælper flere næringsstoffer med at trænge ind i hovedbunden, hvilket maksimerer effekten af din hårpleje.

Tredobbelt virkning

Ortorex-massageapparatet fungerer ved hjælp af røde lysbølger, vibrationer og mikrostrøm. Ved at kombinere forskellige teknologier stimulerer den hovedbunden, forbedrer blodgennemstrømningen og styrker hårsækkene.

Komfortabel brug

Apparatet filtrer ikke og trækker ikke i håret, hvilket giver en behagelig oplevelse.

Gennemsigtigt vindue

Det giver brugeren mulighed for at se, hvor meget af produktet der er tilbage.

Flere grunde til at elske vores produkt

Ergonomisk Design

Let At Bruge

Transportabel

Forskellige Tilstande

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T****a
Danmark

Først og fremmest rummer denne lille applikator en masse olie, og låget virker sikkert. Vibrationen føles også rigtig rar på min hovedbund. Vil varmt anbefale den

A***s
Danmark

Denne enhed er helt sikkert en game-changer for min hårplejerutine. Den gør det til en leg at påføre hårolie og sikrer en jævn fordeling uden svineri. Let og nem at håndtere. Et must-have for alle, der ønsker at forbedre deres hårplejerutine uden besvær!

H***r
Danmark

Fantastisk 3 i 1 applikator!!! Den gør alt, hvad du har brug for, hvis du lider af hårtab - vibration, frekvens og rødt lys. Meget nem at rengøre, da den er vandtæt. Jeg er så glad for, at jeg fandt den!

T****n
Danmark

Jeg bruger forskellige moustiring-produkter til mit hår, men jeg føler aldrig, at de virkelig virker... Denne applikator er fantastisk. Den leverer olierne lige til rødderne og fordeler dem pænt. Nu føler jeg endelig, at mit hår får behandlingen!!!

Z**a
Danmark

Utroligt brugervenligt og funktionelt produkt. Det passer perfekt i hånden. Jeg har allerede bemærket en stor forskel i mit hår - det er blevet tykkere. Tak for det

J**n
Danmark

Jeg købte dette massageapparat til mit tynde hår, og jeg har virkelig bemærket nogle forbedringer. Hårtabet er bremset, og mit hårs generelle tilstand er forbedret. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge det.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.