Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justering af Sikkerhedssele til Graviditet
4.77(13)
Farve:Lyserød
kr.
230
kr.
460
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
230
kr.
460
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Kør sikkert og komfortabelt under hele din graviditet!

Ortorex-selejusteringsanordningen er specielt udviklet til kommende mødre, som ønsker at fortsætte med at køre sikkert i bil. Almindelige sikkerhedsseler forårsager et tryk på en gravid kvindes mave, hvilket er farligt for fosteret i tilfælde af en bilulykke og pludselige stop. Vores selejusteringsanordning sikrer hygge og sikkerhed for en vordende mor under kørslen ved at omdirigere kraften.

Trykaflastning

Vores anordning omdanner den almindelige sikkerhedssele til en 3-punktssele, så selen sidder på tværs af lårene i stedet for over maven. Det flytter trykpunkterne og forhindrer smerter og stress på barnet.

Optimal komfort

Vores bælte gør det muligt for en gravid kvinde at nyde en tur uden en trykkende følelse. Uden at begrænse blodgennemstrømningen hjælper det gravide bilister og passagerer med at få ro i sindet.

Let at installere

Ortorex-selen er nem at bruge og kræver ikke noget særligt værktøj at montere. Du skal blot føre bæltet ind under sædet og føre det gennem det øverste hul i spændet. Til sidst skal du føre remmen gennem det nederste hul og spænde bæltet.

Sikker struktur

Ortorex-justeringsanordningen har en let buet krog, der holder bæltet på plads.

Sikkerhed under hele graviditeten

Vores justeringsanordning passer til forskellige autostole og kan bruges sikkert i alle graviditetsfaser, også efter fødslen.

Ergonomisk udformning

Spændet er fremstillet af glat ABS og sikrer, at der ikke er grater og skarpe kanter, hvilket forhindrer ridser og gnidninger på lårene.

Flere grunde til at elske vores bælte

Kompakt

Letvægt

Brugervenlig

Holdbar

Skridsikker

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T****a
Danmark

Dette er meget vigtigt for gravide kvinder eller personer, der har gennemgået en maveoperation. Jeg er gravid med tvillinger, og min voksende mave kan ikke klare, at sikkerhedsselen strammer på min mave. Jeg elsker dette, en perfekt gave til nye mødre

A***e
Danmark

Dette fantastiske værktøj hjælper mig med at køre komfortabelt, mens jeg er gravid, og jeg elsker det! Meget effektiv

S****y
Danmark

Den er meget sikker, komfortabel og gør mig tryg ved at vide, at hvis jeg kommer ud for en bilulykke, vil min lille dyrebare last være i sikkerhed, og det vil jeg også.

A****a
Danmark

Dette produkt er meget gavnligt til kørsel i køretøjet. Det forhindrer, at sikkerhedsselen bliver for stram på min voksende babybule.

H***e
Danmark

Dette er et must-have for enhver gravid kvinde! Jeg har aldrig kørt i så stor komfort. Jeg kan varmt, varmt anbefale denne selejuster.

J***e
Danmark

Jeg havde ikke brug for vejledningen for at installere. Meget selvforklarende, super nemt. Tusind tak

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.