Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Farverige Slip-On-Sko med Tyk Sål til Kvinder
4.75(8)
Farve:Grøn
Størrelse:38

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
377
kr.
566
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
377
kr.
566
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sæt kulør på dit afslappede outfit

Ortorex' livlige sko er en perfekt kombination af stil og komfort. Den tykke sål giver overlegen støddæmpning og et trendy look. På grund af de robuste materialer garanterer de langvarig brug.

Blød

Disse slip-on-sko tilpasser sig hvert eneste skridt, så det bliver lettere at bevæge sig rundt. De gnider ikke mod din hud og giver dig vabler.

Stødabsorberende

Ortorex-fritidsskoene har en fremragende støddæmpende effekt. Du vil ikke føle smerte eller ubehag, selv efter mange timers gang. De er et ideelt valg til brug hele dagen.

Stilfuld

Vores farverige sko vil pifte dit outfit op og gøre dig i bedre humør! Deres unikke design er iøjnefaldende og får dig til at skille dig ud fra mængden.

Nemme at have på

Disse sko er slip-on, så du kan hurtigt tage dem af og på. Det giver dig en utrolig bekvemmelighed, især når du har travlt.

Holdbare

Takket være kvalitetsmaterialer og stærke sømme vil vores sko holde i mange somre.

Skridsikker

Ortorex' fritidssko giver et fast greb på forskellige overflader. Du kan gå komfortabelt uden at bekymre dig om at glide eller falde.

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DINE FØDDER FOR SKO:
1. Stå på bare fødder med hælen mod væggen.
2. Placer en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
35 5 3.5 36 22.5 8.86
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D****y
Danmark

Jeg fik disse sko for to uger siden og har haft dem på hver dag siden. De er nemme at tage på, ultrakomfortable og nemme at have på. Helt ærligt, jeg skulle have købt dem før. Fantastiske sko.

M**y
Danmark

Jeg sætter pris på det arbejde og de tanker, der er lagt i disse sko. De er skridsikre, hvilket giver mig fast fodfæste på fugtige overflader. Jeg blev også positivt overrasket over, hvor sjovt deres design er. Jeg vil anbefale disse sko.

A**n
Danmark

For en person med problemfødder har disse sko vist sig at være en velsignelse. Deres polstrede tekstur og støttende design gør dem behagelige at have på i selv mange timer. De er alle pengene værd!

F***a
Danmark

Dejlige og søde sko. Jeg elsker, at de er lette, men alligevel holdbare. De føles ikke tunge eller klodsede og er ekstremt praktiske til daglig brug.

A****y
Danmark

Fantastisk kvalitet og et freaking bedårende design !!! Disse sko er behagelige fra tå til hæl. Den hyggelige og tætte pasform sikrer, at mine fødder ikke glider rundt. Jeg ville købe dem igen.

L****a
Danmark

Jeg kunne ikke være lykkeligere med mit køb! Skoene er utroligt behagelige og stilfulde. De passer godt til det meste af min garderobe, og jeg elsker, hvordan de tilføjer et pift af farve til mine outfits. Anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.