Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Forside/Søvn/Bedste puder til sidesovere

Bedste puder til sidesovere

28. december 2020

Hvad Alle Sidesovere Skal Vide om at få en God Søvn og Undgå Nakkesmerter, Skuldersmerter og Hoftesmerter!

Opdag, Hvordan du får Maksimalt Udbytte … og Mindst Mulig Smerte … af at Sove på Siden …

Man har længe troet, at den optimale søvnstilling er at ligge på ryggen, men for nylig er forskere begyndt at “synge rosende ord” om at sove på siden.

De potentielle fordele ved at sove på siden, som forskerne har været hurtige til at påpege, omfatter:

  • Reducerede led- og lændesmerter
  • Reduceret snorken
  • Muligvis forbedret hjernesundhed
  • Forbedret tarmsundhed

Det er nogle ret imponerende fordele! Lad os se nærmere på hver enkelt af dem.

  • Smerter forskere siger, at når man ligger rigtigt på siden, kan man aflaste lænden og andre led og dermed mindske smerter og sove bedre.
  • Snorken forskere siger, at snorken er mere tilbøjelig til at forekomme, når du sover på ryggen. At sove på siden kan også mindske virkningerne af søvnapnø, som er en alvorlig tilstand, der indebærer forstyrrelser i vejrtrækningen, og som kan føre til en række alvorlige helbredsproblemer som diabetes, hjerteanfald og kognitive problemer.
  • Hjernesundhed faktisk siger forskerne nu, at det også kan fremme hjernens generelle sundhed at sove på siden. De siger, at siddestillingen gør det nemmere at fjerne affaldsstoffer fra hjernen, hvilket reducerer risikoen for at få Alzheimers sygdom.
  • Sundhed i tarmene En anden stor fordel ved at sove på siden er forbedret sundhed i tarmene. Når du ligger i siddestilling, kan fordøjelsessystemet fungere bedre end ved at ligge på ryggen. Dette kan så føre til mindre halsbrand, forstoppelse og oppustethed.

Men Kan Det Give Smerter I Skuldre, Nakke Og Hofte At Sove På Siden?

Det korte svar er “ja, det kan det”, hvis du ikke lyver ordentligt. Nøglen til at undgå at få ondt i skulderen, nakken eller hoften er at bruge den rigtige pude.

En ordentlig pude vil holde din rygsøjle på linje og give dig mulighed for korrekt at sprede din vægt ud langs siden af din krop i stedet for at fokusere den for meget på ét område – som din skulder.

Hvis du f.eks. bruger en dårlig pude, der holder dit hoved for lavt, vil overvægten blive lagt på din skulder, og du kan få smerter der.

Hvis du selvfølgelig overkorrigerer og bruger en eller flere for høje puder, kan du få smerter i nakken.

Ideelt set skal du have en god, fast pude, der holder dit hoved lige på linje med dine skuldre.

Hvis du sover på siden og har smerter i nakke, skulder, ryg eller hofte, findes der puder, der kan hjælpe dig med at lindre disse smerter.

Her Er 4 Typer Puder, Der Kan Hjælpe Sidesovere Med At Sove Uden Smerter

1. Kontureret Nakkepude Med Hukommelsesskum Til Sidesovere (Nakkesmerter)

Denne pude har et strategisk ergonomisk design og hjælper med at støtte og give komfort til dit hoved, din nakke og dine skuldre – og holder dem alle på linje, så din rygsøjle er lige, og din vægt er ligeligt fordelt.

Puden er omhyggeligt designet til at placere dit hoved i en naturlig sovestilling og har fordybninger, så du nemt kan lægge din arm under puden. Den er specielt fremstillet til at støtte rygområdet mellem skulderbladene og til at undgå unødig belastning af nakken.

Det vigtigste er, at denne pude er specielt fremstillet til at hjælpe dig med at falde i søvn uden afbrydelser hver eneste nat!

Klik her for at få denne pude

2. Ortopædisk Knæpude Til Sidesovere (Ryg- Og Hoftesmerter)

Når du placerer denne ortopædiske pude mellem knæene, retter du rygsøjlen ud og lindrer smerter i ryg og hofter.

Denne særlige pude leveres med en rem, der holder den på plads (enten ved dit over- eller underben) for at give blid støtte, når du sover i en hvilken som helst siddestilling.

Det betyder, at du ikke længere skal lede i lagnerne efter en forsvundet knæpude, men at din knæpude bevæger sig med dig for at holde dine hofter og din kropsholdning i perfekt position, så du kan undgå afklemte nerver, iskias og ledsmerter om morgenen.

Med denne pude kan du holde op med at vågne op med ondt i ryggen!

Klik her for at få denne pude

3. Trekant Kilepude Til Sidesovne (Nakke- Og Skuldersmerter)

Denne kilepude er designet til at give større støtte til din nakke og skuldre, og mere specifikt giver den din krop mulighed for at falde ind i en perfekt neutral stilling.

Når du sover i denne stilling, vil det hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, lindre trykpunkter og mindske åndedrætsbesvær. Derfor omfatter fordelene ved at bruge denne pude bl.a.: mindre snorken, færre nakkesmerter, færre skuldersmerter, mindre sure opstød og meget mere.

Du kan også bruge denne pude på følgende måder: til at sove på skrå for at forbedre vejrtrækningen, til at læne dig tilbage og se tv, til at lægge under knæene for at øge blodcirkulationen i benene og til at lægge den i skødet for at holde en bærbar computer eller tablet.

Klik her for at få denne pude

4. Side Sleeper Full Body Pregnancy Pillow (Ikke Kun Til Graviditet – Støtter Ryg, Hofter, Knæ, Nakke Og Hoved)

Denne pude er designet til at vugge og støtte hele din krop for at reducere vridninger, holde nakke, skuldre, ryg og hofter på linje og sikre en god nattesøvn.

Puden kan nemt formes i flere forskellige former for at give støtte, hvor der er behov for det – f.eks. for at hæve benene for at forbedre blodcirkulationen. Den er også god til at læse, se tv, hvile sig, amme og andre aktiviteter.

Denne U-formede pude kan nemt erstatte alle de andre små puder på din seng og give dig en behagelig og sund søvn!

Klik her for at få denne pude

En Stor Fordel, Som Alle Disse Puder Har, Er, At De Indeholder Memory Foam!

Puder kan leveres med en række forskellige fyldstoffer, f.eks. latex, fluff, fibre og hukommelsesskum.

For at sikre den bedst mulige støtte nat efter nat efter nat anbefaler vi hukommelsesskum.

Memoryskum med langsom rebound giver komfort og støtte til optimal søvnpositionering, og det vender altid tilbage til sin oprindelige form igen og igen.

Du kan regne med, at memory foam ikke hænger eller bliver tyndt i midten, som andre puder gør. Memoryskum mister ikke sin form – du kan regne med, at det giver støtte i time efter time.

Ved at få den rigtige pude med hukommelsesskum kan du sikre dig smertefri nætter, hvor du sover på siden!

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.