Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædisk Pude I 100 % Naturlig Latex
4.89(9)
Farve:Hvid
Størrelse:S

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
664
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
664
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr din sovestilling

Vågn op og føl dig udhvilet efter at have sovet på Ortorex-latexpuden. Den tilpasser sig dit hoveds form og giver dig den nødvendige støtte. Få en god nats søvn, og forbedr dit generelle velbefindende!

Komfortabel

Vores latexpude fremmer en korrekt justering af rygsøjlen og lindrer smerter fra spændinger og stivhed.

Åndbar

Ortorex-puden giver fremragende luftcirkulation og forhindrer sveddannelse under søvnen.

Allergivenlig

Denne pude er lavet af 100 % latex og er perfekt til alle med følsom hud. Den er også modstandsdygtig over for støvmider og garanterer et rent sovemiljø.

Størrelsesguide

SIZE LENGTH WIDTH
cm inch cm inch
S 60 23.62 40 15.75
M 70 27.56 40 15.75

Bedømmelse og anmeldelser

4.89
Baseret på 9 anmeldelser
(8)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Jeg har brugt denne latexpude i en måned nu, og jeg har set en betydelig reduktion i mit ubehag i nakke og ryg. Jeg er så glad for, at jeg skiftede. Det var helt sikkert det værd!

D****s
Danmark

Denne pude har været en absolut game changer for mig, den har taget spændingerne ud af min nakke og ryg. At vågne op uden smerter har virkelig forbedret mit humør om morgenen.

A****a
Danmark

Jeg har aldrig sovet på en latexpude før nu, og jeg vil aldrig gå tilbage til almindelige puder efter at have prøvet denne. Den er helt fantastisk. Den er hoppende og behagelig, når jeg sover på maven. Fantastisk køb!

C***e
Danmark

Bedste pude jeg nogensinde har haft! Jeg elsker den! Jeg vil tage den med mig overalt. Den er blød, men alligevel elastisk, ikke hård, hopper tilbage efter at være blevet brugt med dit tunge hoved. Jeg elsker den!

H****n
Danmark

Denne pude er en livredder! Da jeg sover på maven, har jeg altid kæmpet med at vågne op med nakkesmerter. Puden har ændret det fuldstændigt for mig. Jeg er super glad for den.

R****h
Danmark

Denne pude er hver en krone værd. Udover at være naturlig er den allergivenlig, hvilket er perfekt for mig, fordi jeg har allergi. Jeg har haft uafbrudt søvn, som jeg ikke har haft i årevis! Kan varmt anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.