Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

5 stk. genopfyldelig parfumeflaske med spray
4.75(16)
Størrelse:5 ml
kr.
205
kr.
410
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
410
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Tag din yndlingsduft med, uanset hvor du er

Rejs let med Ortorex' genopfyldelige parfumeflasker. Læg dem i tasken eller lommen, og din duft er altid inden for rækkevidde. Sig farvel til tunge parfumeflasker!

Optimal brug

Vores flasker fordeler duften jævnt og effektivt takket være deres forstøver.

Flere forskellige dufte

Dette sæt kommer med fem flasker, så du kan bruge forskellige parfumer til forskellige lejligheder.

Lækagesikkert design

Ortorex' genopfyldelige parfumeflasker spilder ikke i din taske og beskadiger dine ejendele.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J****a
Danmark

Disse flasker er af god kvalitet og meget nemme at bruge. De er en god måde at transportere mindre mængder parfume på, når jeg rejser eller er på farten. Kan helt klart anbefales!

D***k
Danmark

Jeg kan frit skifte duft med disse genopfyldelige flasker nu. De giver et jævnt sprøjt hver gang. Meget praktisk og høj kvalitet, ville købe igen

C****e
Danmark

Flaskerne fungerer rigtig, rigtig godt! Jeg har alle mine yndlingsparfumer i en bærbar, praktisk størrelse. Sprayen er ensartet og effektiv, uden lækager eller tilstopninger.

H****y
Danmark

Jeg kan godt lide at have disse i mine tasker, bare for en sikkerheds skyld! Et par sprøjt, og jeg er så god som ny. Jeg har ikke bemærket nogen lækage. Elsker disse!

A***y
Danmark

Volumen på disse flasker er helt rigtig til mine behov. Jeg elsker, at de har forskellige farver, så jeg ikke blander mine parfumer sammen. Ville også være meget praktisk til rejser

F****a
Danmark

Disse flasker er ekstremt praktiske. Det er sådan en effektiv måde at bære rundt på dine yndlingsdufte. Absolut anbefalelsesværdig!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.