Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

6 stk. kuffert-organisationsposer Pakningsterninger
4.90(10)
Farve:Grå
Størrelse:S
kr.
220
kr.
440
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
kr.
440
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til rodet i din kuffert

Ortorex' opbevaringsposer gør pakningen til en leg. Med dem forbliver dine ting organiserede og dit tøj rynkefrit. Oprethold orden i din bagage uden besvær!

Flere

Denne pakke indeholder poser i forskellige størrelser. Du kan få plads til alt dit tøj og tilbehør, så det er godt sorteret og let tilgængeligt.

Letvægt

Vores kompakte rejsetasker er ideelle til ture. De belaster ikke din bagage yderligere.

Holdbar

Ortorex-opbevaringsposerne er fremstillet af materialer af høj kvalitet, så de kan bruges i mange år.

Bedømmelse og anmeldelser

4.90
Baseret på 10 anmeldelser
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D**n
Danmark

Dette er et godt produkt! Jeg synes, at disse organizers er en drøm at bruge, og at de er robuste og kan rumme en hel del tøj og fornødenheder. Når de ikke er i brug, er de nemme at opbevare og meget lette. Vil anbefale dem til rejsende.

A****y
Danmark

Jeg kan godt lide dette sæt rejseholdere. Jeg har brugt dem på en masse ture. De holder mine ting adskilt, især mod slutningen af turen, når tingene kommer til at lugte lidt. Så langt, så godt!

G****d
Danmark

Med disse tasker kan du pakke mere effektivt og holde orden på din rejse. Min kuffert har aldrig set så ryddelig og koordineret ud. Jeg ville købe dem igen!

E***a
Danmark

Jeg er begejstret for disse. De er godt lavet, virker holdbare og ser pæne ud i min kuffert. Lynlåsene glider let og er nemme at bruge.

P***y
Danmark

Den bedste rejseløsning nogensinde! Det er så nemt at finde mit tøj og andre fornødenheder nu. De er også perfekte til at adskille beskidt fra rent tøj, hvilket gør tøjvasken efter rejsen til en leg.

C****e
Danmark

Jeg tvivlede på, at pakkekuber ville spare plads, men de er overraskende gode! Jeg har brugt dem på tre rejser indtil videre og har testet deres kapacitet. De kan anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.