Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Mavemuskel-Stimulator EMS-Vibrationsbælte
4.80(10)
kr.
265
kr.
530
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
265
kr.
530
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ubesværet løsning til perfekte mavemuskler

Ortorex' innovative mavestimulator er en hurtig måde at styrke dine muskler på. Kom i form, selv når du hviler, da denne enhed gør alt det hårde arbejde for dig.

Effektivt resultat

Vores vibrationsbælte bruger elektrisk muskelstimulation, som får dine mavemuskler til at trække sig sammen og slappe af. Det hjælper dig med at forbrænde kalorier og tabe fedt meget hurtigere. Du vil se mærkbare resultater på ingen tid!

Enkel kontrol

Dette bælte er nemt at betjene med kun tre knapper; der kræves ingen kompliceret opsætning.

Let at oplade

Ortorex abs stimulator får strøm via et USB-kabel. Du kan tilslutte det til din computer, powerbank eller USB-adapter.

Blød

Vores EMS-bælte er lavet med siliciumgel, som sikrer din komfort under brug. Det vil ikke forårsage hudirritation eller kløe.

Justerbar

Øg eller sænk intensiteten af vibrationerne efter dit komfortniveau.

Bærbar

Takket være letvægtsdesignet kan du tage dette mavebælte med overalt. Brug det derhjemme, på arbejdet eller endda på rejsen.

Flere grunde til at elske vores produkt

Skridsikker

Slidbestandig

Anti-Lugt

Lang Batterilevetid

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***y
Danmark

Jeg har haft to operationer i lænden, og dette bælte hjælper mig med smerterne under genoptræningen og fysioterapien. Det er behageligt at bruge, og plastrene bliver siddende. Jeg elsker dette produkt.

D***d
Danmark

Jeg er så taknemmelig for denne enhed, den fungerer fantastisk lige ud af æsken. Det behøver ikke kun at være til mavemusklerne! Jeg bruger det til mine iskiasnervesmerter i lænden, skifter side, og det kan hjælpe andre områder i hele din krop.

B****b
Danmark

Fantastisk ting! Nem at bruge. Ikke kun et træningsredskab, det kan også bruges som et massageredskab. Den er også genopladelig, så det er slut med at købe batterier. Godt køb!

K****a
Danmark

Dette er et dejligt træningsbælte, og det leveres med ekstra manchetter til arm / ben eller andre kropsdele. Elsker det indtil videre. Jeg har brugt det i en uge og kan mærke mine mavemuskler nu. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge det for at få bedre resultater.

J***n
Danmark

Denne stimulator er superlet og næsten vægtløs. Jeg har den på under tøjet, mens jeg laver pligter osv. Du kan endda prøve at bruge den på arbejdet. Det kunne ikke være nemmere at sætte den op og bruge den.

J***y
Danmark

Dejlig enhed! Den er meget let, fleksibel og dækker mange områder. Den klæber rigtig godt og irriterer ikke min hud. Jeg elskede de forskellige indstillinger og muligheden for at justere styrken. Den kan anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.