Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Holdningskorrigerende Bøjle
4.77(13)
Farve:Sort
Størrelse:L

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
205
kr.
410
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
410
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

En omfattende løsning til at forbedre din kropsholdning og reducere risikoen for rygproblemer

Sig farvel til dårlig kropsholdning med Ortorex-rygstøtten. Det støtter din overkrop og sikrer, at dine skuldre og rygsøjle er ortopædisk på linje. Ved at bruge vores holdningsstrop dagligt aktiverer du hukommelsen i dine rygmuskler. Denne proces forbedrer din holdning og minimerer ubehag i musklerne.

Reducer rygsmerter

En usund rygposition fører til muskelspændinger og ledgener. Vores corrector retter forsigtigt ryg og skuldre ved at bringe kroppen fremad. Det lindrer rygmusklerne og leddene fra overdreven tryk og lindrer smerter.

Forebyg rygmarvsproblemer

Dårlig kropsholdning kan forårsage problemer forbundet med rygsøjlen, såsom skoliose og kyfose. Ved at bære en rygbøjle kan man forebygge de forhold på forhånd.

Fuld kropsstøtte

Vores holdningsbøjle giver komplet støtte til hele overkroppen. Stålstangen i bøjlen giver fuld rygstøtte, mens taljebæltet hjælper med at mindske trykket på lænden. Armstropperne holder brystet åbent, hvilket giver mulighed for bedre vejrtrækning.

Åndbar

Bøjlen er lavet af materialer af høj kvalitet, så du kan bære den selv i varmt vejr uden at svede.

Ergonomisk design

Vi har skabt formen på vores bøjle for at tage højde for alle funktionerne i den menneskelige krop. Velcroremmene er placeret specifikt for at give maksimal støtte uden bevægelses begrænsning.

Blødt stof

Det valgte bomuldstekstil til bøjlen er blødt og sart mod din hud.

Flere grunde til at elske vores posture corrector

Gendannelses Hjælp

Justerbar Pasform

Vaskbar

Unisex

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ved dine sider.
2. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje.
SIZE WAIST
cm inch
S 65-80 25.6-31.5
M 80-95 31.5-37.4
L 82-99 32.3-39
XL 84-103 33.1-40.6
XXL 86-107 33.9-42.1

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***n
Danmark

Jeg arbejder altid på min stol med bøjet ryg, så dette var en livredder. Jeg kunne mærke det virkede med det samme. Efter et par dage kunne jeg se forskel på min holdning. Kan varmt anbefale denne bøjle

J***n
Danmark

Dette er en flot lavet korrektur. Jeg følte smertelindring fra første gang, jeg havde den på. Du kan tilpasse det til din krop, og det er ikke ubehageligt

M***y
Danmark

Dette går nemt, forbliver justeret, nemt at skjule under tøjet, men er også fint at slide helt ud. Jeg har forfærdelige holdningsvaner, og det retter mig op. Skal købe en anden for at have en ekstra.

L**y
Danmark

Denne bøjle ser virkelig ud til at være med til at lindre de hernierede diskussmerter i min lænd. Den er lavet af kvalitetsmateriale, nem at bruge og ser ud til at gøre, som den lover. 5 stjerner.

T*****s
Danmark

Fungerer godt til mine behov. Det var lidt svært at vænne sig til, men det er nemt nu. Nogle gange sover jeg endda når jeg har den på. Jeg ville købe det igen!

E**a
Danmark

Dette er robust og behageligt nok til at bære i flere timer ad gangen. Du skal vænne dig til de stropper, der går under dine "pits", men jeg fandt ud af, at ubehaget var minimalt i forhold til aflastningen i min øvre ryg. Samlet set meget god kvalitet.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.