Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Rem Til Korrektion Af Kropsholdning I Ryggen
4.82(11)
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
188
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
188
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til at sidde på hug og krumme tæer

Nyd de fordele, som en korrekt kropsholdning kan give dig! Med Ortorex-bøjlen vil du se højere ud, føle dig stærkere og udstråle selvtillid. Tag hånd om dit helbred, og forvandl din hverdag.

Støttende

Denne holdningsstrop hjælper dig med at holde ryggen ret og bidrager til en korrekt kropsholdning.

Komfortabel

Vores posture corrector er fremstillet af et åndbart materiale, der er blødt at røre ved. Du vil ikke opleve noget ubehag under brugen.

Usynlig

Ortorex-korrektoren kan bæres under alt tøj uden at blive set.

Størrelsesguide

SIZE LENGTH DIAMETER
cm inch cm inch
XS 13-20 5.12-7.87 9 3.54
S 15-23 5.91-9.06 13 5.12
M 20-28 7.87-11.02 15 5.91
L 25-33 9.84-12.99 18 7.09

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***n
Danmark

Meget behagelig og let at bære. Gnider ikke eller bliver snoet. Fungerer som annonceret og hjælper mig med at undgå smerter i den øvre del af ryggen!

J***k
Danmark

Holdningskorrektoren er nem at bruge og slet ikke ubehagelig. Den minder mig om at rette mig op, og generelt ser den ud til at rette min kropsholdning op. Jeg er tilfreds med den

M****e
Danmark

Jeg er imponeret over dette produkt. Materialet er behageligt, designet er enkelt, og det er nemt at bruge. Jeg vil helt sikkert anbefale det.

N***i
Danmark

Dette er et godt alternativ til de større holdningskorrigerende enheder. Den sidder korrekt på mine skuldre og hjælper mig med holdningsrelateret rygstivhed. Pengene værd

T****s
Danmark

Jeg bruger denne holdningskorrektor, mens jeg arbejder ved mit skrivebord, nogle gange i løbet af dagen og når jeg går. Den reducerer smerter, og den er hurtig og nem at tage på. Tak for det!

P***e
Danmark

Denne strop er en livredder for en skrivebordsarbejder som mig. Jeg har bemærket et fald i nakketeknologi og krumning. Den er effektiv og holdbar, og jeg kan ikke anbefale den nok.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.