Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk ankelmassager Smart fodskinne
4.71(7)
kr.
709
kr.
1064
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
709
kr.
1064
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Berolig dine trætte fødder hurtigt og effektivt

Ortorex ankelmassageapparat er et fantastisk redskab til stressaflastning og dyb afslapning. Dette avancerede apparat bruger elektrisk stimulation til at øge blodcirkulationen og reducere hævelse. Det har tre forskellige tilstande og nem kontrol for en skræddersyet oplevelse. Vores massageapparat er din løsning til en sundere livsstil!

Forbedret mobilitet

Brug af vores massageapparat hjælper med at øge bevægelsesområdet.

Aflastning af spændinger

Takket være dette apparat kan du lindre stivhed og stramhed i dine ankelmuskler.

Øget restitution

Ortorex fodmassageapparat fremmer blodgennemstrømningen og fremskynder helingsprocessen.

Justerbar

Vores fodmassageapparat kommer med forskellige intensitetsniveauer og tilstande. Du kan tilpasse det til dine individuelle behov og præferencer.

Komfortabel

Denne ankelmassage er lavet af blødt, åndbart materiale. Du kan have den på i lang tid uden at føle ubehag.

Nem at styre

Det brugervenlige interface gør det til en leg at skifte mellem indstillingerne.

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Dette er blevet en del af min daglige afslapningsrutine. Den er alle pengene værd! Brugervenlig og giver den rette mængde tryk til at slappe af i mine muskler!

M***n
Danmark

Jeg købte den til min mor, som har gigt i fødderne. Den er en kæmpe hjælp til at lindre hendes smerter. Jeg vil anbefale den til alle med smerter i fødderne.

I****e
Danmark

Dette massageapparat er fantastisk! Efter en lang gåtur er det som en mini-spa for mine fødder at bruge det. Kvaliteten og effektiviteten af massagen er intet mindre end imponerende.

R***n
Danmark

Denne skinne er fantastisk! Jeg prøvede den, da mine fødder var ømme efter en lang dag, og den gjorde underværker. De beroligende vibrationer hjalp med at smelte smerten væk! Anbefalet!!!

A***n
Danmark

Robust, effektiv og lindrer smerter i fødderne som en charme. Den er god til alle, der tilbringer meget tid på fødderne.

T***s
Danmark

Elsker dette massageapparat. Det er robust, brugervenligt og hjælper med smertelindring. Jeg ville bare ønske, at det fungerede på opladning eller batterier, ikke tilsluttet. Men jeg synes stadig, det er et godt køb.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.