Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sonisk Rensende Silikone Børste
4.69(16)
Farve:Lyserød
kr.
320
kr.
480
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Vil du have en klar, strålende hud?

Se frisk ud med det samme, selv når du ikke føler dig frisk!

Alt det kræver er en 2-minutters rensning og massage med vores soniske skrubbørste!

Dybderensning for en mere strålende hud

Den elektriske ansigtsrensebørste bruger kraften i T-sonic-teknologi til forsigtigt at eksfoliere huden og fjerne 99,5% af snavs, døde hudceller og fedt samt makeuprester.

Bevist måde at se yngre ud på

Ortorex™-børsten er udstyret med anti-aging-teknologi. Dens lavfrekvente impulser virker på områder, hvor rynker og udtrykslinjer opstår, og bidrager til større fasthed i huden. Massage af piggene og de lavfrekvente impulser fremmer blodcirkulationen og bidrager til at øge produktionen af kollagen.

Den lille snurrende børste er designet til at fjerne urenheder, overskydende talg, døde celler og makeuprester fra hudens porer. Ved at målrette sig mod områder med tendens til rynker opnås en anti-ageing toningseffekt.

Ortorex™-rensbørsten leverer en forbedret sonisk ansigtsrensning og et anti-rynke-system, der er designet til at minimere udseendet af urenheder. Det er bevist, at den fjerner op til 95% af alt snavs og overskydende olie, samtidig med at den er skånsom mod huden.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔ TRE RENGØRINGSTILSTANDE — 1. Rengøringstilstand til følsom hud 2. Rengøringstilstand for alle hudtyper 3. Rengøringstilstand for fedtet hud

✔ BEHAGELIG DYBDERENSNING — Tyk silikone, delikat og blød, dobbelt lydbølgeteknologi og det fleksible børstehoved, der kan udføre en dybere rengøring.

✔ DUAL-ULTRALYD VIBRATIONER — Mere skånsom mod din hud end nogen anden børste. Den leverer 2600-4500 pulser pr. minut for at rengøre blidt og kommer dybt ind i porerne for at fjerne snavs, død hud, olie, makeuprester og morkler. 

✔ KOMPAKT OG BÆRBAR — Let og nem at bære. Da den er vandtæt, er den det bedste valg til både brug i hjemmet og på rejsen.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***m
Danmark

God børste! Virker godt. God kvalitet. Intet at klage over.

K****n
Danmark

Mit ansigt føles virkelig glat og har et dejligt touch efter at have brugt denne børste kun én gang. Anbefaler!

A****a
Danmark

Fantastisk produkt! Overgik mine forventninger.

I***a
Danmark

Det kom hurtigt nok. God rengøring! Men jeg vil ikke bruge den dagligt, måske ugentligt for ikke at udtørre min hud!

T****y
Danmark

Jeg er mere end tilfreds med købet! Den føles rigtig dejlig når man bruger den, og farven på børsten er også smuk og sød. Jeg anbefaler!

E****a
Danmark

Kvaliteten er fremragende, og effekten er imponerende. Tak, Ortorex!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
320
kr.
480

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.