Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Oppustelig benforhøjelsespude Kilepude
4.79(14)
Farve:Lysegrå
kr.
278
kr.
556
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
278
kr.
556
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Komplet afslapning for dine ben

Oplev den ultimative komfort med Ortorex-kilepuden! Den fremmer blodcirkulationen og hjælper med at lette trykket på lænden. Vores pude er lavet af blødt bomuld og skaber en beroligende følelse under brug.

Oppustelig

Du kan justere støtteniveauet efter dine behov og præferencer. Bare pump luft i så meget, som du har brug for.

Bærbar

Ortorex-kilepuden er kompakt og nem at opbevare. Tag den med dig, uanset hvor du skal hen!

Holdbar

Denne benkilepude er designet til at modstå vægt og tryk uden at miste formen.

Bedømmelse og anmeldelser

4.79
Baseret på 14 anmeldelser
(12)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***s
Danmark

Denne oppustelige benpude er perfekt. Den er også plysagtig og blød og behagelig, og da den er oppustelig, kan du skabe den rette fasthed til at opfylde dine behov. Jeg kan varmt anbefale den til alle

B***n
Danmark

Denne pude gør det så meget mere behageligt at sove. Jeg kan godt lide formen, den løfter dine ben gradvist og giver god støtte. Vil helt klart anbefale den!

M*****e
Danmark

Jeg har problemer med blodcirkulationen i begge mine ben. Denne kilepude er en livredder for mig! Den lindring, den giver, er uovertruffen. Tusind, tusind tak!

T****s
Danmark

Jeg elsker fordelene ved at have mine ben hævet, når jeg har ondt eller er hævet. Jeg har længe ønsket mig en elevationspude, men havde ikke plads til at opbevare den. Jeg elsker, at jeg kan tømme den for luft, så den er nem at opbevare.

R***y
Danmark

Den er nem at bruge og fungerer godt til at hæve mine ben! Det er meget bedre end at bruge en pude, da den kan justeres afhængigt af, hvor meget du fylder den. Den er pengene værd!

L****l
Danmark

Puden fungerer godt til at hæve fødderne. Jeg synes også, den er nyttig som ryglæn, når jeg sidder op i sengen. Den giver også god støtte til min ryg!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.