Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Keton-Åndedrætsmåler Til Ketogen Diæt
4.88(16)
kr.
290
kr.
435
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
290
kr.
435
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få pålidelige ketonresultater med kun ét åndedrag!

At beslutte sig for at gå ketogen er ikke bare en beslutning om at gå på diæt. Det kan være en livsstilsændring. Hvis du vil sikre dig, at du gør det korrekt, kan du bruge ketonåndedrætsmåleren til ketogen diæt til at måle, om din krop reagerer på diæten og holde dig på toppen af dine fysiske og vægttabsmål.

Ketose er en metabolisk proces, der opstår, når kroppen begynder at forbrænde fedt til energi, da den ikke har tilstrækkeligt med kulhydrater til at forbrænde. Under denne proces producerer leveren kemikalier kaldet ketoner. Denne tester er designet til præcis måling af dit ketonniveau. Den måler ketose blot ved at blæse ind i instrumentet. Ketone-åndedrætsmåleren er ideel til alle, der leder efter en hurtig, nem og pålidelig måde at teste ketonniveauet på.

Enkeltknapbetjening gør apparatet nemt at bruge, selv for førstegangsbrugere. Du skal blot trykke på tænd/sluk-knappen og begynde ketontesten på få sekunder. Testresultatet vises på skærmen med en af tre LED-indikationer. Aflæsning af o.o med grønt lys betyder, at du ikke er i ketosetilstand (blister "N"), 0,01 aflæsninger med orange lys indikerer, at du er i let ketosetilstand), og aflæsninger over 0,01 med rødt lys betyder, at du er i medium eller højere ketonzone (blister "Y"). Ketonmåleren leveres med 4 ekstra mundstykker til at udskifte og holde testen praktisk og hygiejnisk til at teste dine venner og familie. Der er ikke behov for ubekvemme blod- eller urinprøver. De nøjagtige resultater er klar på kun 10 sekunder.

✔️ MEGET PRÆCIS – Langt mere nøjagtig metode end test af ketonstrimler.

✔️ NEM AT BRUGE – Bare et åndedrag og på 10 sekunder får du resultaterne.

✔️ KOMPAKT & BÆRBAR – En enkel metode til analyse af ketonkoncentrationen når som helst og hvor som helst.

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***n
Danmark

Ortorex er et godt mærke, som jeg har tillid til og vil helt sikkert bruge i fremtiden. Jeg prøvede flere andre keton åndedrætsmålere, før jeg fandt dette, og jeg kan med sikkerhed sige, at det er det mest præcise!

J**k
Danmark

Meget præcis og praktisk apparat. Jeg vil bestille endnu en til min bror. Han kan godt lide sådanne apparater😉

M***d
Danmark

Dette er min første ketonmåler, og jeg vidste ærligt talt ikke hvad jeg skulle forvente. Indtil videre virker det godt

L***n
Danmark

Den er lille, så den er nem at opbevare i bilen, og er nem at bruge.

N**y
Danmark

Hvis du drikker regelmæssigt, er det virkelig et must-have

P***y
Danmark

Denne skærm er vidunderlig! Jeg har brugt strimlerne i en uge. Jeg læste for nøjagtighed er ikke at indånde frisk luft før man blæser ind i monitoren. Monitoren har brug for luften fra dybt inde i lungerne. Den er præcis hver gang. Jeg er i ketose. Hver dag er mit resultat 0,02 Y (rødt lys) visse tidspunkter efter måltider. Alle der siger at den ikke virker, bruger den ikke rigtigt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.