Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

3X Pakke Hukommelse Skum Ben Pude
4.94(16)

Hukommelse Skum Ben Pude

1

Hukommelse Skum Ben Pude

1

Hukommelse Skum Ben Pude

1

kr.
612
kr.
1224
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
612
kr.
1224
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Benpuden til bedre kropsholdning og lindring af tryk på hofter og knæ! Nyd en god nattesøvn!

Vi bruger halvdelen af vores liv på at sove, og kvaliteten af vores søvn er afgørende for vores helbred. Hvis du vågner stiv, øm og med smerter i lænden, giver denne benpude med kontur den komfort og lindring, du har brug for. Du kan endelig nyde en afslappende nattesøvn. Puden, der er placeret mellem benene, giver knæstøtte for at lindre muskel- og hvirvelsmerter, fjerne trykpunkter, forbedre blodcirkulationen, reducere iskiasnerve-smerter og åreknuder. Dette er en god behandling af knæ-, hofte-, lænden-, lændenerv-, rygsøjle-, gigt-, led-, nerve- og iskias-smerter. Den terapeutiske effekt af benpuden gør det muligt at rette rygsøjlen korrekt ud og reducere trykket under søvnen, hvilket garanterer dig en smertefri opvågning.

Fordelene ved at bruge en benpude med hukommelsesskum:

 • Fremmer forbedret tilpasning af rygsøjlen
 • Lindrer iskias, lændesmerter og smerter i lænden og hoften
 • Eliminerer restless legs syndrom
 • Lindrer stress fra taljen under graviditet
 • Hjælper efter operation eller medicinsk behandling
 • Forbedrer blodcirkulationen for sidesovere

Benpuden anbefales til:

 • Sidesovere — Sidesøvn kan lægge pres på din rygsøjle, hofter og iskias. Puden mellem knæene når hjælper med at genoprette den naturlige tilpasning, reducere stress på hofter og lænden og forbedrer endda cirkulationen for sidesovere.
 • Rygsovere — Mange mennesker finder, at det kan lindre spændinger og stress at sove med en pude under knæene. Dette kan også løfte underkroppen, hjælpe med at justere kropsholdningen og forbedre blodcirkulationen til benene. Du kan bruge to puder sammen for at få hele kroppen på linje, når du sover på ryggen.
 • Gravide kvinder — For mange gravide kvinder vil det at lægge en pude mellem knæene, når de sover, mindske presset på hofterne og bækkenet. Knæpuden kan også hjælpe gravide kvinder, der har ustabilitet i rygsøjlen på grund af rygproblemer.
 • Personer med smerter i lænden eller knæet — puden adskiller det øverste knæ fra det nederste og skaber den korrekte afstand mellem dem. Ved at holde ben og knæ på linje mindskes smerterne, hvilket giver komfort for underkroppen om natten.
 • Personer, der lider af åreknuder, gigt, arthrose, osteochondrose samt restless leg syndrome (RLS) — knæpuden giver ekstra stabilitet og hjælper med at forhindre, at benene bevæger sig for meget.
 • Personer med genopretning efter operationer.

Denne knæpude har en timeglaslignende form, der passer naturligt og behageligt mellem dine knæ og lår. Den giver den rette afstand til dine ben uden at stå i vejen for din afslappende søvn. Fold puden sammen og placer den mellem dine knæ eller ben, mens du sover, eller brug den til at hæve dine fødder, knæ eller lægge; åbn den for at bruge den under dine ben som benstøtte for at få ekstra støtte. Benpuden giver forskellige støttemuligheder og retter ben, hofter og rygsøjle korrekt ud for at genoprette den naturlige tilpasning og give en bedre nattesøvn.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ SMERTELINDRING, HELING OG STØTTE — lindrer smerter i iskiasnerven, hofte, knæ, ankelled og lændesmerter og kan også reducere smerter fra bursitis, slidgigt, kirurgi og graviditet.

✔️ ERGONOMISK DESIGN — Konturen fremmer hoftejustering for sidesovere og justerer dine ben, hofter og rygsøjle for at fremme en forbedret blodcirkulation. Den kan bruges mellem benene, lårene, anklerne og knæene og vil ikke flade ud over tid.

✔️ MEMORY FOAM — Lavet af førsteklasses 100% elastisk memory foam, der giver fast støtte og langvarig komfort. Den tilpasser sig benets nøjagtige form for en naturlig og behagelig pasform.

✔️ ÅNDBART BETRÆK — Det svedfri hypoallergeniske betræk med lynlås holder dig kølig og kan vaskes i maskine, så du kan rengøre det når det passer dig, og når det er nødvendigt.

Bedømmelse og anmeldelser

4.94
Baseret på 16 anmeldelser
(15)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
Max H
Danmark

Jeg bestilte denne pude i håb om, at den ville hjælpe mod smerter i hoften, og det har den. Jeg fik den tidligt og havde en chance for at sove med den... Mine hofter har det bedre. Jeg har haft andre, der var blødere, men de holdt ikke længe ... Jeg var bange for, at jeg ville bevæge mig for meget for at holde puden på plads, men det er meget afslappende, hvor den sidder. Falder meget lettere i søvn med den. Jeg har brugt den et par måneder og er så glad for, at jeg købte denne.

N***e
Danmark

Jeg havde haft store problemer med en øm hofte og vågnede op de fleste morgener med smerter. Jeg fandt denne pude meget behagelig at sove med, og den første nat, jeg brugte den, vågnede jeg uden smerter! En game-changer!!!

K****n
Danmark

Jeg er meget glad for, at jeg valgte denne pude. Den er meget godt lavet, og betrækket kan tages af for at blive vasket. Den kan komprimeres til den perfekte højde. Jeg har ikke haft nogen problemer med at sove med den. Jeg kan varmt anbefale den.

K***a
Danmark

Jeg har mange problemer med min lænd og mine hofter, da de er fyldt med stænger og skruer. Hvis mine hofter ikke er perfekt justeret, har jeg meget ondt. Denne pude hjælper mig med at holde mine hofter på linje og lindrer smerterne. Det tog et par uger at vænne sig til den og kunne sove med den. Men da jeg først var vant til den, var den fantastisk!

M****e
Danmark

Jeg var skeptisk over for dette, men ville give det en chance. Jeg var forbløffet over, hvor godt jeg sov!!! Jeg plejer at kaste og vende mig hele natten og vågne flere gange. Dette har gjort en KÆMPE forskel i mine rygsmerter, og jeg vågnede op så frisk for første gang i så lang tid. Jeg anbefaler stærkt!

J**l
Danmark

Jeg har haft det i et par uger nu. Jeg må sige, at jeg virkelig godt kan lide det. Det er meget bedre end at proppe en pude ind mellem knæene, når jeg skal sove. Den er den helt rigtige kombination af fast og blød. Kan helt klart anbefale denne hvis man er sidesover.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.