Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Flydende Kam Hovedbundsmassageapplikator
4.73(11)
Farve:Guld
kr.
209
kr.
418
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til at smøre med hånden!

Ortorex flydende kam er en innovativ måde at vedligeholde hovedbundens hygiejne og sundhed på. Med en 50 ml tank holder den dine hænder fri fra at anvende dine foretrukne hårprodukter. Den har store afstande og et mønster i en blid bue og er velegnet til alle hårtyper: glat, krøllet, bølget og zig-zag.

Dyb behandling

Ortorex kam-applikatoren leverer hårvæsker direkte til hovedbunden uden at smøre over håret, så de hurtigere når frem til hårsækkene. Den masserende proces øger også hovedbundens absorption af de behandlings- og skønhedsprodukter, du bruger.

Hårvækst

Vores kam har elastiske tænder med rullende kugler. Ved at bruge den som hovedbundsmassager forbedrer du hovedets blodmikrocirkulation og sikrer en konstant tilførsel af næringsstoffer til folliklerne. Som et resultat heraf stabiliserer og vender regelmæssig brug af vores værktøj hårtab.

Ultimativ komfort

Vores flydende kam er behagelig at bruge. De bløde og fleksible børstehår gør ikke ondt eller ridser hovedbunden, ligesom de ikke vikler håret sammen. Desuden har vores massagekam en ergonomisk form, som gør den let at gribe fat i.

Ingen lækage

De rullende kugletænder udsætter kun væsken, når du presser kammen mod hovedet, hvilket forhindrer spild og svineri.

Forskellige væsker

Ortorex-massagekammen er velegnet til alle former for æteriske olier, tonic, balsam, conditioner, næringsopløsninger og andre væsker med lav viskositet.

Let at bruge

Du skal blot fylde kammen med den nødvendige væske, lukke låget og begynde at massere dit hoved.

Flere grunde til at elske vores enhed

Letvægt

Bærbar

Kan Vaskes

Vandtæt

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C***y
Danmark

Selv uden olien virker selve kammen meget godt til at slappe af i min hovedbund. Sådan et smukt og elegant design. Indtil videre elsker jeg den og hvordan den får mit hoved til at føles.

D*****a
Danmark

Jeg kan godt lide denne applikator, fordi den opbevarer mine olier, jeg kan bruge den til påføring, og den er perfekt til at massere olierne ind. Den er meget enkel og nem at bruge og rengøre. Den er heller ikke stor, så den er nem at opbevare.

K***y
Danmark

Denne enhed kan fordele æteriske olier på hovedbunden uden at få det hele ud over håret og hånden. Passer perfekt til hovedbunden. Olien kommer fint ud, når man ruller den på hovedet.

A***y
Danmark

Jeg har tør hovedbund og finder mig selv i at gnide shampooen for hårdt nogle gange, hvilket så irriterer min hovedbund. Så denne applikatorkam var en fin måde at fordele en fugtgivende olie på min hovedbund på.

S***e
Danmark

Jeg bruger en hovedbundskur mod tyndt hår, og det har været en rodet ting at bruge. Den kommer ud over mine hænder og for mange steder i mit hår, hvor jeg ikke ønsker det. Denne hovedbundsmassende hårbehandlingsapplikator gør tingene så meget nemmere og mindre rodet. Jeg prikker den på hovedbunden et par gange og masserer derefter hovedbunden i cirkulære bevægelser. Det ser ud til at virke bedst for mig.

H***y
Danmark

Jeg har virkelig tykt hår og en følsom hovedbund, og jeg har virkelig svært ved at få shampoo ind i mit hår og få det rent. Med dette apparat kan du putte en væske i kuglen, og derefter har de små kamme en push-release-effekt, så væsken slipper ud ved siden af hovedbunden. Fantastisk ting.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
209
kr.
418

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.