Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Magnetisk Lændestøtte Taljebælte
4.73(11)
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
190
kr.
285
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
kr.
285
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lindre lændesmerter med magnetisk terapi og hold dig aktiv hele dagen

Ortorex-bæltet giver øjeblikkelig lindring af lændesmerter, skader eller ubehag. Det støtter musklerne i lænden og rygsøjlen, reducerer inflammation og øger blodgennemstrømningen. Skinnen er også let og justerbar for at sikre maksimal støtte og komfort. Nu kan du endelig bevæge dig frit uden at anstrenge dig! Du kan også forbedre din kropsholdning som følge af langvarigt siddende eller fysisk aktivitet.

Aktiv livsstil

Med rygstøtten kan du bevæge dig mere selvsikkert og udføre daglige aktiviteter med større lethed. At bære et støttende bælte forebygger også skader eller overbelastning under fysiske aktiviteter.

Forbedring af cirkulationen

Magneterne i bæltet giver en varmeeffekt og reducerer inflammation, hævelse og smerte. Bæltet støtter musklerne i lænden, så rygsøjlen rettes korrekt op, hvilket reducerer belastningen på det omgivende væv.

Omkostningseffektiv

Sammenlignet med andre muligheder, såsom kiropraktorbesøg eller receptpligtig medicin, er det mere tilgængeligt at købe et iskiasbælte. Vores rygskinne tilbyder effektiv hjælp, samtidig med at den er enkel og overkommelig.

Tilpasselig pasform

Justerbare stropper sikrer støtte og komfort.

Letvægtsdesign

I modsætning til andre typer støttende seler er Ortorex-rygbæltet let og diskret. Det er nemt at have på hele dagen uden at føle sig klodset eller ukomfortabel.

Alsidighed

Bæltet kan også bruges, når man sidder ved et skrivebord eller kører bil i længere tid ad gangen. Det lindrer ubehag forårsaget af dårlig kropsholdning eller langvarigt siddende.

Flere grunde til at elske vores produkt

Effektiv Smertelindring

Ergonomisk Design

Justerbar

Mild Kompression

Ikke-Restriktiv

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje.
SIZE WAIST
cm inch
S 60-76 23.6-29.9
M 77-86 30.3-33.9
L 87-96 34.3-37.8
XL 97-113 38.2-44.5

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(8)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T**a
Danmark

God kombination af støtte og smertelindring. Designet er slankt og diskret, hvilket er en stor fordel for mig!

R****l
Danmark

Jeg kunne virkelig godt lide dette bælte frem for nogle andre, jeg har prøvet. Magneterne giver beroligende lindring til mine ømme muskler. Materialerne af høj kvalitet sikrer, at min hud forbliver svedfri og irritationsfri, selv i lange perioder med slid. Ville købe igen

E****a
Danmark

Jeg havde dette bælte på i en dag, hvor jeg arbejdede på gulvet og flyttede rundt på ting. Normalt ville min ryg begynde at gøre ondt efter bare 30 minutter, men jeg var i stand til at gå i timevis uden smerter. Fremragende anordning!

K****y
Danmark

Jeg er forelsket i denne skinne. Designet og pasformen er fantastisk. Og den fylder ikke meget, så man kan ikke se den under tøjet, og den kan nemt gemmes væk eller transporteres.

C***a
Danmark

Den har gjort en verden til forskel i mit liv. Absolut fantastisk smertelindring. Kunne ikke være mere tilfreds med den!

D***n
Danmark

Bæltet tilpasser sig ubesværet min talje og giver den perfekte støtte! Uden at være alt for stramt eller hæmme min bevægelighed. Magneterne har virkelig en mærkbar effekt og efterlader mig med betydeligt reduceret smerte og ubehag! Jeg kan varmt anbefale det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.