Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sengesæt Med Dynebetræk Og Pudebetræk I Marmor
4.75(8)
Farve:Hvid
Størrelse:S

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
408
kr.
612
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
408
kr.
612
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Øg din komfort, når du sover

Ortorex-sengesættet er ikke kun visuelt attraktivt, men også utroligt blødt. Det er designet til at gøre din seng endnu hyggeligere og fremme en fredelig hvile. Dette sæt tilbyder overlegen kvalitet og lang levetid.

Blød

Stoffet føles behageligt at røre ved og giver dig komfort, mens du sover. Du vil vågne op og føle dig udhvilet!

Unik

Marmormønsteret bliver en trendy og tiltalende tilføjelse til din indretning. Det vil hjælpe dig med at forbedre æstetikken i dit værelse.

Holdbart

Ortorex-sengesættet vil holde i årevis. Det bevarer sit oprindelige udseende selv efter hyppig vask.

Størrelsesguide

Size DUVET COVER LENGTH DUVET COVER WIDTH
cm inch cm inch
XS 200 78.74 150 59.06
S 220 86.61 180 70.87
M 200 78.74 200 78.74
L 230 90.55 200 78.74
XL 240 94.49 220 86.61

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 8 anmeldelser
(6)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****a
Danmark

Dette sæt er perfekt til mit soveværelse. Strålende design, så mange ting kan matche det! Blødt, nemt at pleje. Du kan ikke gå galt i byen med dette sæt.

B***y
Danmark

Jeg nyder det bløde og kølige touch i dette sæt. Marmordesignet er også helt i top! Det vasker rigtig godt, og indtil videre har jeg ikke haft nogen problemer med det. Ville købe det igen!

M****e
Danmark

Kvaliteten af sættet er helt i top. Marmorprintet er smagfuldt udført, og stoffet føles dejligt mod min hud. Kan varmt anbefales!

D***n
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide alt ved dette sengetøjssæt. Farverne er perfekte. Bomuldsstoffet bliver blødere, når det bliver vasket, og det ser ikke krøllet ud. Jeg er vild med det.

R****e
Danmark

Jeg har altid godt kunnet lide marmordesigns, så dette sæt var lige noget for mig. Det føles meget behageligt og blødt og ser fantastisk ud. Hvad mere kan jeg bede om i et sengesæt.

S****n
Danmark

Jeg har fået mit marmorsengesæt, og jeg er helt forelsket i det! Marmordesignet giver mit værelse en luksuriøs stemning. Og så kan det vaskes i maskine, hvilket gør mit liv meget nemmere. En god investering

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.