Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Massage Pistol Vægholder
4.67(9)
kr.
310
kr.
620
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
310
kr.
620
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Tag din massage til det næste niveau. Slap af smartere, ikke hårdere.

Ortorex massagepistolholderen er et innovativt stativ, der frigør dine hænder og giver dig en mere praktisk og bekvem massageoplevelse. Den er nem at bruge og transportere og kræver ingen installation. Monter din fasciapistol sikkert, og nyd din nye massageoplevelse.

Behandling af smerter

Vores holder hjælper med at lindre rygsmerter hurtigere. Forbedrer din blodgennemstrømning, reducerer inflammation og øger din hvile.

Aktiv livsstil

Ortorex-stativet hjælper atleter, fitnessentusiaster og alle, der ønsker at være mere aktive. Varm dine muskler op før din træning eller slap af, når du er færdig med den.

Lige kropsholdning

Hold hænderne fri, og fokuser på at holde en korrekt kropsholdning. Korriger eventuelle muskulære ubalancer eller holdningsmæssige problemer.

Vægmontering

Fastgør dit massageapparat til væggen, og giv hvile til de muskler, der trænger til afslapning.

Ingen installation

Vores sugekopbeslag kan nemt fastgøres til enhver glat overflade.

Bærbar

Du kan hurtigt bære den fra et sted til et andet. Tag dit udstyr med dig overalt, hvor du går.

Flere grunde til at elske vores pistolholder

Pladsbesparende

Holdbar

Sikker At Bruge

Nem At Bruge

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 9 anmeldelser
(6)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N**e
Danmark

Jeg har en kraftig muskelspænding i ryggen og kan ikke nå den med hænderne. Jeg måtte bede en ven om at hjælpe mig, men det kan de ikke altid gøre. Denne enhed var en Guds gave. Nem installation for hurtig og effektiv smertelindring. Tak.

L***s
Danmark

Denne ting holder min massagepistol meget fast! Super nem at bruge og holder godt fast! Ville anbefale!

C****s
Danmark

Denne massagepistolholder monteres via gigantiske sugekopper, og den sidder meget sikkert på min glasdør. Den kan ikke tages af så let, så massagepistolen falder ikke af.

S***y
Danmark

Jeg har altid ønsket at kunne bruge min massagepistol på ryggen, og nu kan jeg det selv! Sugekopperne er stærke, og den holder pistolen godt fast. Virker fantastisk!

J****s
Danmark

Dette er den bedste måde at få dine problemområder uden at have brug for hjælp fra andre! Sugekraften er super stærk! 100% anbefalet!

M****y
Danmark

Denne massagepistolholder er fantastisk! Jeg ledte efter noget til at holde min massagepistol tæt på og sikkert, og dette produkt passer perfekt til det.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.