Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Næsestrimler til Snorken
4.69(16)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
20
kr.
40
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Er du træt af bihulebetændelse? Træk vejret lettere og reducer snorken med Ortorex-næsestrimler!

ORTOREX™ næsestrimler er en fantastisk løsning for dem, der er trætte af at vågne om natten for at få luft. De udvider næsepassagerne, så det bliver lettere at indånde luft. De giver også mere ventilation, hvilket forbedrer den nasale mikrocirkulation. De hjælper dig ikke kun med at trække vejret let og frit, men reducerer også snorken om natten. Desuden afhjælper de den tilstoppede næse for at give dig en mere fredelig og uforstyrret nattesøvn. ORTOREX™-næsestrimlerne er perfekte til dem, der lider af snorken, forstoppelse af næsen forårsaget af allergier og forkølelse, bihuleinfektioner, afvigende septum eller næseslimhinde.

Fordele ved at bruge vores næsestrimler:

  • Åbner næsepassagerne og øger luftstrømmen
  • Forbedrer søvnen
  • Reducerer snorken
  • Hjælp til at trække vejret med lethed
  • Lindre forkølelse og allergier overbelastning
  • Giver øjeblikkelig lindring i 12 timer
  • Forårsager ikke irritation
  • Skræller ikke huden af

To fleksible "fjederlignende" dele løfter forsigtigt næsen på ydersiden for at åbne næseklappen, som er den smalleste del af næsepassagen. Det forbedrer luftstrømmen i næsen med 31%, så du kan trække vejret jævnt gennem næsen. Vores næsestrimler kan bruges i op til 12 timer ad gangen, dag og nat. Det vigtigste er, at de er stoffri, så de kan tilføjes til eksisterende behandlinger uden frygt for lægemiddelinteraktioner. Desuden danner vores strips ikke en vane, så du kan sikkert bruge dem på lang sigt.

ORTOREX™ næsestrimler er fremstillet af naturlige materialer af høj kvalitet. Vores strips er 100% allergivenlige, så du behøver ikke at bekymre dig om irritation. Hver strimmel består af to parallelle bånd af fleksibelt plastik, der er indlejret i en særlig pude. Til overfladen anvendes åndbart og porøst ikke-vævet stof.  Til det nederste lag er der trykfølsomme klæbemidler. ORTOREX™-næsestrimler fås desuden i to størrelser, hvilket gør dem velegnede til både børn og voksne.

Sådan bruger du den:

Sørg for at rense din hud for at opnå en bedre vedhæftning, før du anvender en næsestrimmel. Når du har tørret huden, skal du fjerne linen og placere strimlen over næseryggen. Sæt strimlen fast og hold den i 30 sekunder for at opnå bedre resultater. Når disse trin er udført, begynder næsestrippen at virke, så du kan nyde en afslappende nattesøvn. Når du skal fjerne næsestrippen, skal du sørge for at gøre den våd med varmt vand. Løft derefter forsigtigt begge ender og fjern forsigtigt strimlen. Hver strimmel bør kun bruges én gang.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ FREMMER EN HEL NATS SØVN — Ved at reducere snorken og overbelastning af bihuler giver vores næsestrimler en rolig og afslappende nattesøvn, så du undgår at vågne træt eller groggy og forstyrre andre med snorken.

✔️ REDUCERER SNORKEN & HJÆLPER DIG MED AT TRÆKKE VEJRET LETTERE — Takket være at trække næseborene og siderne af næsen op, giver ORTOREX™-stripsene mulighed for op til 31 % mere luftstrøm, hvilket letter din vejrtrækning og reducerer tilstoppethed og snorken.

✔️ RYDDER ØJEBLIKKELIGT PASSAGERNE — Vores produkt begynder at virke i det øjeblik du placerer det på din næseryg, hvilket giver øjeblikkelig lindring af tilstoppet næse, så du kan trække vejret frit gennem næsen.

✔️ FALDER IKKE AF — ORTOREX™ næsestrimlerne er stærkt klæbende, de bliver på din næseryg hele natten for at lindre dine symptomer.

✔️ PERFEKT TIL FØLSOM HUD — ORTOREX™ næsestrimlerne er 100 % hypoallergeniske og forårsager ingen irritation, kløe eller ømhed, hvilket gør dem velegnede til alle hudtyper, også den følsomme hud.

✔️ VELEGNET TIL ALLE ALDRE — Afhængigt af størrelsen på en næse er vores næsestrimler velegnede til seniorer, voksne, teenagere og endda børn.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N****e
Danmark

Jeg fik den til min kone. Hendes snorken er væk nu!!!! Nu kan jeg sove fredeligt hele natten igennem uden at vågne op på grund af hendes snorken.

M***a
Danmark

Det er de eneste strimler, jeg vil bruge. Jeg har en meget fedtet næse, men de holder sig i timevis. At bruge dem dagligt har helt sikkert gjort mine nætter bedre.

J**n
Danmark

Disse strips er en nødvendighed for mig hver aften. Jeg skal trykke siderne på i et par sekunder for at opnå optimal vedhæftning. Af en eller anden grund er jeg bare tilbøjelig til at være indelukket om natten, og disse er en perfekt løsning. HÅRDT anbefale!

L****e
Danmark

Bliver på plads hele natten. Kan nemt tages af, du skal blot våde den med varmt vand. Jeg får klart mere luft og sover bedre.

R***k
Danmark

Disse strips er de bedste, jeg nogensinde har prøvet. De river ikke huden af min næse, hvilket alle andre produkter, jeg har prøvet, gør. Fantastisk kvalitet, jeg vil helt sikkert købe flere.

S*****a
Danmark

Min kæreste snorker, og han holder endda op med at trække vejret et øjeblik, før han vågner. Jeg købte disse til ham, og jeg kan ikke tro, hvor godt de virker. Han snorker ikke længere!!!! De sidder perfekt fast og bliver siddende hele natten. Han føler sig endelig veludhvilet om morgenen, fordi han ikke vågner hele natten lang. Enormt stor tak til Ortorex!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.