Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædisk Hukommelsesskumpude til Nakkesmerter
4.87(15)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
44
kr.
70
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ikke mere stiv nakke om morgenen! Nyd en forfriskende afslappet søvn hele natten uden nakkesmerter, når du sover på Ortorex-puden!

Denne konturformede hukommelsesskumpude har en ortopædisk form, der vugger dit hoved og nakke for at hjælpe dig med at hvile, slappe af og forynge ømme nakkemuskler og spændte skuldre. Den sikrer korrekt tilpasning af rygsøjlen, og det bløde hukommelsesskum tilpasser sig din unikke form og giver dig en tilpasset pasform. Puden er designet med sommerfugleform, der giver målrettet støtte til ryg- og sidesovere - den plejer halshvirvelsøjlen, når du sover på ryggen, og fylder nakke- og skulderrummet ud, når du sover på siden.

Konturpuden giver en terapeutisk oplevelse, der hjælper nakke- og skuldermusklerne med at slappe af, men forbliver støttet for at lindre smerter. Sammen med den ortopædiske konturform giver den også støtte til hovedet og justerer rygsøjlen til den rette sovestilling, hvilket giver den ultimative komfort i halshvirvlerne. Desuden får den forsigtigt bihulepassagerne til at åbne sig, hvilket er godt for snorken, søvnløshed, stress og angstlindring.

Fordelene ved at bruge en Pude af Contour Memory Foam:

  • Hjælper til korrekt tilpasning af rygsøjlen, mens du sover
  • Hjælper nakke- og skuldermusklerne til at slappe af
  • Reducerer snorken ved at holde en bedre vejrtrækningsvej
  • Lindrer smerter i nakken
  • Lindrer stivhed i skulderen
  • Forebygger nakke- og rygsmerter ved at støtte naturlige kurver
  • Forbedrer søvnkvaliteten

Denne pude er udviklet med henblik på maksimal luftstrøm og kombinerer ventileret hukommelsesskum og et åndbart stofbetræk for kølig komfort. Memoryskum gør et godt stykke arbejde med at aflede varmen fra dit hoved og din nakke, når du sover. Desuden passer den perfekt til vægten og trykket i din individuelle form og størrelse, hvilket giver dig en behagelig nat, samtidig med at den opretholder trykaflastende støtte. Dette materiale er naturligt allergivenligt og modstandsdygtigt over for skimmelsvamp, bakterier og husstøvmider. Alle disse egenskaber gør konturhukommelseskumspuden til det perfekte valg til at give dig den ekstra komfort, mens du sover, og reducere spændinger i kroppen efter en lang arbejdsdag.

VIGTIGSTE FUNKTIONER:

✔️ PRÆMIE HUKOMMELSE SKUM — Blødt, men støttende memory foam tilpasser sig din unikke form for at give tilpasset støtte og kølekomfort. Det er naturligt allergivenligt og modstandsdygtigt over for skimmelsvamp, bakterier og husstøvmider. Materialet er certificeret og uafhængigt testet for at opfylde de højeste kvalitets- og komfortstandarder.

✔️ KONTURDESIGN — Følger din krops naturlige kurve og støtter dit hoved, din nakke og dine skuldre korrekt, når du sover på ryggen eller på siden for at opnå en tilpasende, terapeutisk effekt.

✔️ SMERTELINDRING — Giver varig trykaflastning ved at støtte hoved, nakke og skuldre.

✔️ KORREKT RYGSØJLEJUSTERING — Ud over at give komfort hjælper puden af hukommelsesskum også med at sikre korrekt rygsøjlejustering, hvilket fremmes af konturformen.

✔️ PUDEBETRÆK MED LYNLÅS — Pudebetrækket med lynlås er fuldt aftageligt og kan vaskes i maskine for nem vedligeholdelse, samtidig med at det giver dig et behageligt sovemiljø.

Bedømmelse og anmeldelser

4.87
Baseret på 15 anmeldelser
(13)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L****s
Danmark

Bestilte den til min 70-årige bedstefar, han siger, at den er behagelig, selv om han var meget skeptisk over for den. Han indrømmer ikke rigtig, at det hjælper hans nakke og skuldre, men jeg kan se forskellen i hans bevægelser.

S***a
Danmark

Jeg har kroniske smerter og stivhed i nakken, sover på siden og vågner som regel med hovedpine. Men med denne pude, som er ret fast, har det ændret sig fuldstændigt for mig!!! Jeg vil anbefale den til mine kolleger.

T***a J S******G
Danmark

Bedste pude nogensinde..Jeg plejede at have virkelig slemme nakkesmerter med mine andre puder..Jeg har købt flere puder, men denne her overgår dem alle...Meget smart design..Jeg vil købe en anden eller to... Tak Ortorex.

R*b K****e
Danmark

Min kone havde set annoncen på sin Facebook-side og var interesseret, men troede, at hun ville vente med at bestille til lønningsdagen. Jeg besluttede at overraske hende og bestilte den på min konto - jeg er glad for, at jeg gjorde det, da de blev solgt hurtigt, jeg tror, der var kun 18 enheder tilbage, da jeg lagde min ordre. Fra bestillingen blev afgivet til modtagelsen af puden var der kun 8 dage - fantastisk. Min kone havde tidligere brugt en støttepude købt i et supermarked - den mistede hurtigt sin form og støtte. Forskellen mellem Orotex-puden og supermarkedsversionerne er som nat og dag - denne pude virker virkelig. Min kone får en god kvalitetssøvn og ingen smerter og smerter. En meget glad familie takket være et fremragende produkt.

Barbara Richardson
Danmark

Jeg lider af slem gigt i nakken, og jeg er så glad for, at jeg købte denne pude. Min nattesøvn er meget mere behagelig. Ville varmt anbefale.

Natalie
Danmark

Det tager et stykke tid at vænne sig til, men det har hjulpet mine nakkesmerter så meget, og jeg er ikke vågnet op med hovedpine siden jeg brugte det

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.