Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ammepude til Amning
4.71(7)
Farve:Blade
kr.
222
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
222
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør amning til en leg

Med Ortorex' ammepude bliver amningen behagelig og stressfri. Den giver fremragende støtte og sikrer en ubesværet og gnidningsløs proces.

Blød

Vores pude reducerer anstrengelse og træthed, hvilket giver en mere behagelig ammeoplevelse.

Ergonomisk

Ortorex-puden er smart designet til at rumme din arm, hvilket giver komfort, mens du ammer.

Åndbar

Denne ammepude er lavet af bomuld og holder barnet køligt.

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
(6)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***e
Danmark

Sød pude! Det blev meget mere behageligt at holde babyen på min arm og, vigtigst af alt, at made. Hun falder hurtigere i søvn og kan lide at ligge på den.

T***r
Danmark

Fantastisk produkt! Jeg ville ønske, at jeg havde købt den før. Den aflaster virkelig min arm. Super behageligt at svinge babyen på den

A***n
Danmark

Dette er et fantastisk produkt til at hjælpe ammende mødre. Det er så blødt og behageligt. Kvaliteten er fantastisk, og min hånd har det meget bedre.

D***a
Danmark

Jeg elsker denne pudes blødhed. Stoffet føles godt mod huden, og min baby synes også at have det godt. Det indvendige for er plys. Det føles som at føde på en fluffy sky.

K***t
Danmark

Puden er fremragende til rejser. Den er let, bærbar og virkelig nem at rengøre. En livredder for ammende mødre på farten!

H****a
Danmark

Denne armpude er fantastisk. Den har virkelig forbedret komforten for både mig og min baby. Den er nem at bruge og meget blød at røre ved. Helt sikkert et godt køb!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.