Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar Elektrisk Varmepude
4.85(13)
Stik Type:EU
kr.
343
kr.
686
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
343
kr.
686
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Øjeblikkelig varme, uanset hvor du er

Bliv beskyttet mod kulden med Ortorex' elektriske varmepude. Den giver en utrolig varme, så du føler dig tryg og godt tilpas. Vores varmepude er lavet af holdbare materialer, så den kan bruges i mange år fremover.

Justerbar

Vores pude har ti varmetilstande, så du nemt kan regulere temperaturen.

Hurtig

Denne elektriske pude varmer op på få sekunder og giver dig øjeblikkelig varme og lindring fra ubehaget.

Praktisk

Ortorex varmepuden har en indbygget timer til 45, 90 og 120 minutter. Ingen bekymringer om at lade den være tændt!

Alsidig

Du kan vikle din pude rundt om forskellige kropsdele. Brug den på skuldre, ryg, ben og meget mere.

Komfortabel

Ortorex-varmepuden er åndbar, så du ikke kommer til at svede.

Bærbar

Det er en leg at bære rundt på denne pude på grund af dens minimale vægt og kompakte udformning. Den kan nemt pakkes ned i en lille taske.

Bedømmelse og anmeldelser

4.85
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***a
Danmark

Jeg købte denne for nylig, og jeg har virkelig nydt den. Jeg bruger den hver nat på ryggen. Stoffets design gør det meget behageligt!

A***l
Danmark

Denne varmepude er rigtig god og fungerer godt med 10 forskellige varmeniveauer. Nem at rengøre, og stikket i puden er meget sikkert sammenlignet med andre mærker. Det er købet værd.

C***a
Danmark

Denne varmepude er så nyttig, især i vinterhalvåret. Jeg elsker, hvordan den hurtigt varmer mig op! Den er nem at have med og kan bruges overalt.

S***e
Danmark

Dette produkt er virkelig effektivt til at lindre muskelknuder og stivhed. Det bliver hurtigt varmt, og størrelsen er perfekt. Den er behagelig og blød. Helt sikkert tilfreds.

H***y
Danmark

Komfortabel, praktisk, nem at bruge og vaske. Meget bedre og varmere end min tidligere pude. Vil varmt anbefale det! Det er nok den bedste derude!

T****a
Danmark

Jeg købte denne pude til min bedstemors rygsmerter. Hun elsker, hvordan den lindrer hendes smerter. Materialet er blødt og behageligt mod hendes hud. Et stærkt anbefalet produkt!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.