Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar EMS Mikrostrøm Cervikal Rygmarvsmassager
4.82(11)
Farve:Sølv
kr.
230
kr.
460
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
230
kr.
460
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev glæden ved en spændingsfri nakke

Slip for stivhed og spændinger i nakken med det bærbare Ortorex-massagebånd. De indbyggede mikrostrømsteknologier stimulerer musklerne og forbedrer blodcirkulationen. Som følge heraf får du hurtig lindring af din nakke.

Forskellige tilstande

Vores apparat har fire massagemuligheder, ni justerbare effektniveauer og tre temperaturindstillinger. Du kan tilpasse din massageoplevelse.

Nyd en massage på farten

Den kompakte størrelse og det lette design gør den til din ideelle daglige følgesvend.

Alsidighed

Du kan bruge massageapparatet på alle dele af din krop: arme, lår eller skuldre.

EMS- og TENS-teknologier

EMS bruger elektriske impulser til muskelstimulering, mens TENS giver kroppen elektriske lavspændingssignaler til helbredelse. I synergi afslapper de forsigtigt dine muskler.

Hudvenlige klæbepuder

De påsættelige puder på apparatet er ikke irriterende for følsom hud.

Praktisk opladning

Du kan tilslutte vores massageapparat til halshvirvelsøjlen med et USB Type C-kabel.

Flere grunde til at elske vores massageapparat til halshvirvelsøjlen

Brugervenlig Grænseflade

Design Af Vedhæng

Smart Stabil Chip

Pris Til Overkommelig Pris

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***e
Danmark

Jeg blev positivt overrasket over kraften i dette lille massageapparat, da det hjalp med at lindre min muskelømhed efter den første brug. Den har forskellige indstillinger, men er nem at bruge. Ville købe igen

A****e
Danmark

Denne enhed er meget kraftfuld! Mikrostrømmene gør underværker på mine vedvarende nakkesmerter. Præcis hvad jeg havde brug for til en hurtig og effektiv lindring

J****n
Danmark

Jeg kan anbefale dette massageapparat til alle, der søger en praktisk og effektiv løsning på nakkesmerter. Virker rigtig godt til nakke og muskler for at dræne dit lymfesystem

L****a
Danmark

Overgik mine forventninger! Det slanke og brugervenlige design gør den til det perfekte redskab til at hjælpe på farten 👍🏻😍

A****w
Danmark

God værdi. Det praktiske design gør det muligt for mig at tage det med overalt, og det er ikke tungt for min hals. Mikrostrømsteknologien giver målrettet lindring. Jeg har bemærket, at den efterlader mig opfrisket. Anbefales!

D****d
Danmark

Flot enhed med flere forskellige tilstande! Jeg vil anbefale at starte med den laveste. Absolut begejstret for dens ydeevne!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.