Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar Vandflaske Med Brintgenerator
4.86(14)
Farve:Sølv
kr.
522
kr.
783
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
522
kr.
783
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Boost dit velbefindende med brintrigt vand

Ortorex' brintvandflaske forvandler almindeligt vand til en sundere drik. Den hjælper med at booste fordøjelsen, give din krop energi og forbedre hudens tilstand. Smag forskellen, og mærk fordelene ved denne smarte enhed!

Hurtig

Du kan nyde en forfriskende drik beriget med brint på bare tre minutter.

Let at bruge

Bare et tryk på en knap starter brintproduktionsprocessen.

Holdbar

Denne vandflaske er fremstillet af rustfrit stål. Det sikrer en lang levetid, så du kan bruge den i årevis.

Bedømmelse og anmeldelser

4.86
Baseret på 14 anmeldelser
(12)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***h
Danmark

Enheden ser ud til at gøre, hvad den skal gøre. Jeg føler, at vandet smager bedre end almindeligt vand. Jeg kan godt lide det, og jeg håber på de potentielle fordele.

B***y
Danmark

Produktet er nok et af de bedste køb, jeg har gjort for nylig. Får mig til at føle mig mere forfrisket, hvilket er et stort plus! Meget handy og praktisk, helt værd at købe!

T***e
Danmark

Min brintflaske er nu en vigtig del af min rutine. Jeg har bemærket betydelige forbedringer i min fordøjelse. Jeg er glad for, at jeg traf det rigtige valg med dette produkt!

N***n
Danmark

Vandflasken er virkelig genial! Det er blevet så nemt og bekvemt at fylde vand med brint. Den er også perfekt til mine udendørs aktiviteter eller træningssessioner, bærbar og robust!

L**k
Danmark

Købte denne fantastiske brintgenerator og kunne ikke være mere tilfreds. Jeg insisterer på at have den med overalt, selv på arbejde. Jeg må indrømme, at vandet virkelig smager meget bedre. Det er en sund investering, vi elsker!

K***n
Danmark

Utroligt nok ser denne brintvandflaske ud til at gøre tricket!!! Jeg har mærket et fald i min muskelbetændelse, siden jeg begyndte at drikke brintvand. Jeg anbefaler det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.