Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsbandage Til Bryststøtte Efter Operation
4.80(10)
Farve:Sort
kr.
187
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
187
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør din restitution hurtigere og mere behagelig

Boost din helingsproces med Ortorex brystbandage. Den giver en fast, men blid kompression, som giver en bemærkelsesværdig støtte efter operationen. Det førsteklasses stof lader huden ånde under brug.

Meget elastisk

Vores brystkompression sikrer en behagelig pasform, samtidig med at der opretholdes et konstant tryk på brystområdet. Det vil i høj grad forbedre restitutionsprocessen.

Let at have på

Takket være velcrolukningen kan du tage bandagen på og justere den på få sekunder.

Åndbar

Ortorex-bandagen fremmer aktiv luftcirkulation. Det holder huden tør og forhindrer irritation eller ubehag.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***n
Danmark

Jeg er så glad for dette kompressionsbind. Det er diskret, så jeg kan have mit almindelige tøj på uden at bekymre mig om, at det kan ses. Det føles stærkt og sikkert. Kan kun anbefales!

K***y
Danmark

Materialet i dette kompressionsbånd er åndbart, og det strækker sig ikke for meget, så det bevarer sin effektivitet. Det er helt sikkert et godt valg for dem, der søger ekstra støtte efter en brystoperation. Jeg er glad for, at jeg købte det.

R****e
Danmark

Den bedste investering, jeg har gjort for at komme mig efter operationen! Båndet er perfekt til at have på hele dagen, da det er super behageligt og let. Det føles ærligt talt ikke engang, som om jeg har noget ekstra på. Fantastisk køb!

A***e
Danmark

Dette produkt er fantastisk. Det giver mig den rette mængde tryk og føles ikke for stramt. Det er overkommeligt og fungerer fremragende til at forhindre hoppen.

M****e
Danmark

Dette bånd passer mig som hånd i handske og giver mine bryster den rette mængde støtte og kompression, som jeg har brug for efter min seneste operation. Det er langt nok til, at jeg også kan bruge det under brystet. Det er nemt at tage på og af, helt perfekt.

D****l
Danmark

Dette bånd giver fremragende støtte. Det ruller eller glider heller ikke. Min læge var imponeret over min hurtige bedring, og en del af æren går til dette bånd. Tak for det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.