Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Holdningskorrigerende Yogastav Strækredskab
4.78(9)
Farve:Lyserød
kr.
280
kr.
560
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
280
kr.
560
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Din perfekte løsning mod slouching

Forbedr dit udseende og styrk din selvtillid med Ortorex holdningskorrektor. Det er et fantastisk redskab til dem, der sidder ned i lang tid - på arbejdet eller studiet. Du vil se fordelene ved at bruge den på ingen tid!

Korrekt justering

Vores strækpind holder din ryg ret og fremmer en sundere kropsholdning. Den hjælper med at forhindre, at du sidder på hug, krummer dig sammen og bøjer rygsøjlen. Opnå bedre mobilitet og et bedre udseende med lethed!

Letvægtskonstruktion

Ortorex-korrektoren er designet til langvarig brug uden at forårsage ubehag.

Let at bære

Takket være de roterende hoveder er vores strækpind kompakt og bærbar. Du kan forbedre din kropsholdning, uanset hvor du er.

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***r
Danmark

Nem at bruge, nem at folde sammen og folde ud. Føles godt, når du bruger den! Den er også behagelig, der er ingen skarpe kanter. Det er lang tid siden, jeg har følt min krop i de rigtige positioner😊😊

E***a
Danmark

Let at bruge, jeg kan mærke en ændring med det samme efter at have brugt den, og jeg holder ryggen ret i et par timer bagefter. Det vil kræve lidt træning at korrigere holdningen permanent, men det er det værd!

Y*****e
Danmark

Jeg elsker denne pind! Den er let og nem at bære, når du har foldet den sammen. Og den kommer med skum til komfort for at forhindre ømhed i armene! ☺👍🏻

V***a
Danmark

Leveres allerede samlet. For at begynde at bruge den skal du bare dreje stangen for at skabe et kryds, nemt. Meget nyttig til udstrækning og korrektion af kropsholdning. Jeg vil anbefale

R****e
Danmark

God idé bag denne ting. Den er nem at bruge, og du kan også bruge den til andre strækøvelser for ryggen. Den hjælper på smerter og kropsholdning. Anbefales!

K**m
Danmark

Jeg elsker dette lille redskab!!! Det hjælper meget på mine rygsmerter. Det er for tidligt at se, om det vil hjælpe med at korrigere min kropsholdning, men indtil videre er det godt!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.