Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Pre-wrap Skumbandage Underwrap Tape
4.78(9)
Farve:Beige
Størrelse:7 cm x 27.5 m
kr.
200
kr.
300
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
kr.
300
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Beskyt din hud mod gnavesår

Ortorex pre-wrap eliminerer ethvert ubehag forårsaget af sportstape. Den skaber en porøs, ikke-klæbende barriere mellem denne beskyttelse og din hud. Ikke mere irritation eller hår, der trækkes ud ved et uheld.

Strækbar

Denne skumtape tilpasser sig let kroppens konturer og giver effektiv støtte uden at begrænse bevægelsen.

Skridsikker

Når vores pre-wrap er påført, bliver den siddende, selv under hård træning.

Åndbar

Ortorex-bandagen forhindrer ophobning af fugt og holder huden tør.

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H****y
Danmark

Forbliver klæbrig under hele baseballkampen. Den er stærk og holdbar, meget god vedhæftning og stræk. Vil helt sikkert anbefale

R***e
Danmark

Jeg har brug for den ekstra støtte på mine fødder hele dagen med en ankel, jeg har forstuvet flere gange i løbet af mine fodbolddage. Det hjælper meget! Værd at få for pengene!

T****h
Danmark

Jeg har prøvet mange slags sportsbånd, og dette er fremragende. Den er fantastisk til at stabilisere led ved kraftig brug. Holder godt og stærkt 👍👍👍

J**n
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide denne forbinding. Blød og strækbar, supertynd, og den er nem at vikle rundt om ethvert område uden problemer. Det er ret behageligt på grund af dets fleksibilitet. Ville anbefale den.

K****e
Danmark

Jeg er så glad for, at jeg faldt over dette produkt! Det er alsidigt, ikke kun til forstuvninger eller forvredne ankler. Du kan bruge dem til at bandagere over gazepuder. Og den er lang nok til at gå rundt om en persons krop! Anbefalet.

L**a
Danmark

Denne pre-wrap fungerer, som den skal. Den klæber ret godt og holder sammen. Det ville være fantastisk til enhver atlet!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.