Kanin Baby Sovepose

kr.340

Tilbud

Kanin Baby Sovepose

kr.340

Beskrivelse

Gør din babys første måned varm og hyggelig med Ortorex kaninsoveposerne!

Med ORTOREX™ kaninsoveposerne vil din baby være varm og hyggelig fra de første dage i livet! De er designet til at være åndbare og sikre for din baby. Materialet er rent og indeholder ingen skadelige kemikalier eller giftstoffer, der potentielt kan skade din baby. Desuden er det hypoallergen og vil ikke forårsage irritation eller kløe. Vores soveposer til babyer har bestået internationale sikkerhedsstandarder, så du behøver aldrig at bekymre dig om, at dit barn er i fare, mens det bærer eller sover i dem.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ babysoveposen:

 • Lavet af 100% åndbart stof
 • Giver varme og komfort
 • Får din baby til at føle sig sikker med sin lukkede form
 • Kan bruges fra den første dag i dit barns liv
 • Velegnet til brug på alle årstider
 • Giver din baby et sødt udseende

Vores søde soveposer holder den perfekte temperatur for dit barn og føles som en mors krammer. Desuden er de velegnede til brug i både koldere og varmere måneder. Disse soveposer er lette og fylder ikke ekstra meget for din baby, så du er sikker på, at din lille ikke bliver overophedet. Desuden gør den lille størrelse og vægten af disse soveposer dem nemme at bære rundt på, så du kan tage dem med dig overalt.

ORTOREX™ babysoveposen hjælper dit spædbarn med at føle sig sikkert i dets nye omgivelser, mens det tilpasser sig til livet uden for livmoderen. De har en knapåbning, så du nemt kan lægge barnet i soveposen og sikre dig, at det ikke kan løsne tøjet. De dobbelte manchetter med knapper giver dig mulighed for at vælge, om du vil have dit barns hænder ud for at få mere luftcirkulation eller holde dem inde for at forhindre barnet i at kradse sig i ansigtet.

VIGTIGE FORDELE:

✔️ FREMMER ET VARMT OG BEHAGELIGT MILJØ — Vores babysoveposer giver dit barn det ideelle hyggelige miljø ved at give det den lukkede form, det har brug for. Din lille kan sove trygt, vel vidende at deres hænder er fanget inde i den.

✔️ GIVER LUFTCIRKULATION — Vores soveposer er lavet af 100 % åndbart materiale, så luften kan cirkulere og holde barnets kropstemperatur helt rigtig. De lader også din baby trække vejret frit og holde sig sund.

✔️ FORBEDRER NATTESØVNEN — ORTOREX™-soveposerne giver den ideelle varme til nyfødte gennem hele natten, så de kan få en god nattesøvn.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. F***p (verificeret køber)

  Danmark

  Sikke et sødt outfit! Jeg er vild med materialet, farven og designet.

 2. T**y (verificeret køber)

  Danmark

  Min lille dreng er så sød i denne. Den passer som forventet, og prisen var det hele værd!

 3. D***y (verificeret køber)

  Danmark

  Min nyfødte elsker det! Den er meget blød, strikketøjet og knapperne holder sig godt i vask. Det er en meget praktisk og smuk sovepose.

 4. S***e (verificeret køber)

  Danmark

  Det er super blødt! Jeg havde ikke forventet, at den ville være så stor eller så blød. Men det er det!

 5. H***p (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg får så mange komplimenter for dette tæppe. Jeg ville ønske, at jeg havde bestilt det i flere farver. Det holder min baby varm og hyggelig, og han elsker at være i det.

 6. B*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Kvaliteten er fantastisk!!! Jeg er mere end overrasket over, hvor god kvaliteten af dette tæppe er!

 7. L**y (verificeret køber)

  Danmark

  Super sød til vores lille fyr! Elsker materialet. Gør arbejdet for prisen.

 8. D*****y (verificeret køber)

  Danmark

  Denne kaninsovepose er vidunderlig! Den er bestemt ikke billigt lavet. Den er også et meget nyttigt produkt til min nyfødte, den holder hende dejlig varm. Hun ser også super sød ud i den, præcis som en rigtig lille kanin!

 9. V******a (verificeret køber)

  Danmark

  Det er super blødt! Virkelig dejligt groft strikket garn. Farven er præcis som på billedet. Hvis du er på udkig efter noget sødt, varmt og let, så er dette det. Vil bruge det, når min lille kommer. Jeg kan ikke vente med at se hende i denne sovepose. Tak!

 10. M****e (verificeret køber)

  Danmark

  Lige hvad vi ledte efter! Vores 2 måneder gamle søn falder i søvn, hver gang han har den på. Kvaliteten er god, den lugter ikke og føles virkelig blød. Jeg køber måske endnu en! Helt sikkert hver en øre værd. Kan varmt anbefales!