Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kanin Baby Sovepose
4.69(16)
Farve:Lyserød
Børnestørrelse:Nyfødt
kr.
340
kr.
510
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør din babys første måned varm og hyggelig med Ortorex kaninsoveposerne!

Med ORTOREX™ kaninsoveposerne vil din baby være varm og hyggelig fra de første dage i livet! De er designet til at være åndbare og sikre for din baby. Materialet er rent og indeholder ingen skadelige kemikalier eller giftstoffer, der potentielt kan skade din baby. Desuden er det hypoallergen og vil ikke forårsage irritation eller kløe. Vores soveposer til babyer har bestået internationale sikkerhedsstandarder, så du behøver aldrig at bekymre dig om, at dit barn er i fare, mens det bærer eller sover i dem.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ babysoveposen:

  • Lavet af 100% åndbart stof
  • Giver varme og komfort
  • Får din baby til at føle sig sikker med sin lukkede form
  • Kan bruges fra den første dag i dit barns liv
  • Velegnet til brug på alle årstider
  • Giver din baby et sødt udseende

Vores søde soveposer holder den perfekte temperatur for dit barn og føles som en mors krammer. Desuden er de velegnede til brug i både koldere og varmere måneder. Disse soveposer er lette og fylder ikke ekstra meget for din baby, så du er sikker på, at din lille ikke bliver overophedet. Desuden gør den lille størrelse og vægten af disse soveposer dem nemme at bære rundt på, så du kan tage dem med dig overalt.

ORTOREX™ babysoveposen hjælper dit spædbarn med at føle sig sikkert i dets nye omgivelser, mens det tilpasser sig til livet uden for livmoderen. De har en knapåbning, så du nemt kan lægge barnet i soveposen og sikre dig, at det ikke kan løsne tøjet. De dobbelte manchetter med knapper giver dig mulighed for at vælge, om du vil have dit barns hænder ud for at få mere luftcirkulation eller holde dem inde for at forhindre barnet i at kradse sig i ansigtet.

VIGTIGE FORDELE:

✔️ FREMMER ET VARMT OG BEHAGELIGT MILJØ — Vores babysoveposer giver dit barn det ideelle hyggelige miljø ved at give det den lukkede form, det har brug for. Din lille kan sove trygt, vel vidende at deres hænder er fanget inde i den.

✔️ GIVER LUFTCIRKULATION — Vores soveposer er lavet af 100 % åndbart materiale, så luften kan cirkulere og holde barnets kropstemperatur helt rigtig. De lader også din baby trække vejret frit og holde sig sund.

✔️ FORBEDRER NATTESØVNEN — ORTOREX™-soveposerne giver den ideelle varme til nyfødte gennem hele natten, så de kan få en god nattesøvn.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R**a
Danmark

Den giver perfekt varme til min lille pige, og hun sover meget godt takket være den. Tusind tak. Jeg vil også bestille andre farver.

N****y
Danmark

Jeg ville ønske, at de lavede den til voksne!!!! Min baby vil være så varm. Den er meget godt lavet og ser virkelig flot ud.

T***e
Danmark

Meget sødt! Den har en perfekt vægt og var pakket meget pænt ind. Meget smuk!!

S***a
Danmark

Min baby elsker det. Men den er ret stor. Det er for meget tæppe til at lade min baby sove i den. Men vi elsker det alligevel. Super sødt. Tak!

J**e
Danmark

Dette produkt passer godt. Jeg syntes, at den er meget tynd.

K******n
Danmark

Er nødt til at bestille en større størrelse igen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
340
kr.
510

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.