Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Radiofrekvensanordning til Opstramning af Huden i Ansigtet
4.71(14)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
60
kr.
90
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Aktiver din krops genoprettelsesproces for at stramme ansigtet!

Ortorex radiofrekvensapparatet giver anti-aging-behandling uden at du behøver at forlade dit hjem. Den virker på hudens dybeste lag og fremmer en ansigtsløftende effekt. Desuden forbedrer vores apparat blodcirkulationen og lymfedrænage.

Foryngelse af huden

Vores hudstrammer bruger RF- og EMS-teknologier til at øge produktionen af kollagen og elastin. Dette hjælper til gengæld med at løfte og opstramme ansigtets konturer og reducere rynker, fine linjer og slap hud.

Let at bruge

Ortorex RF-enheden er brugervenlig. Du skal blot vælge tilstand og intensitet ved at trykke på knapperne og begynde proceduren. Det anbefales at bruge den i 10 minutter 2-3 gange om ugen efter din hudplejerutine.

Vibrationsmassage

Vores maskine giver også blide vibrationer under proceduren. Det fremmer hudens stofskifte, hvilket regulerer celleomsætningen. Dette reparerer skader, der opstår på grund af UV-lys eller aldring, og reducerer hævelser og hævelser.

Forbedret udseende

Ortorex ansigtstightener giver huden synlig udstråling og en sund farve og glød.

Ergonomisk udformning

Den dråbeformede form med 7 metalkontakter gør det lettere at tage sig af svært tilgængelige hjørner i ansigtet.

Justerbare tilstande

Du kan vælge mellem de to behandlingsformer og styre gearet for at få en personlig procedure.

Flere grunde til at elske vores enhed

Letvægt

USB Strømforsyning

Sikker

Automatisk Slukning

Bærbar

Specifikationer

Størrelse:
6.6x1.4x0.9 inch (168x36x23 mm)
Vægt:
0.37 lbs (170 g)
Nominel Spænding:
3.7V
Nominel Effekt:
2.6W
Opladningsspænding:
5V
Nominel Strøm:
700mA
Opladningsmetode:
USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****a
Danmark

Denne anti-aging radiofrekvensmaskine er et godt køb for dem, der ønsker en mærkbar forbedring af deres hud uden besværet og udgifterne til flere aftaler. Jeg har prøvet RF-enheder før, så jeg var spændt på at give dette en chance. Med denne kan du få resultater fra komforten i dit hjem.

H****a
Danmark

Denne hudstramningsmaskine virker meget flot og meget high-end. Det føles godt på huden, og det kan jeg godt lide. Jeg kan også godt lide designet og emballagen af denne enhed. Jeg vil fortsætte med at bruge den for at opnå resultater.

E***n
Danmark

100% pengene værd og gør, hvad den siger. Det virker helt sikkert for mig. Men jeg synes, at alle bør prøve denne teknologi

P***e
Danmark

Jeg vil anbefale denne ting! Men husk at gå langsomt, hvis du starter enheden, og at være konsekvent for at opnå gode resultater

C***r
Danmark

Jeg har allerede brugt denne maskine 3 gange, og jeg er vild med, hvordan min hud føles bagefter. Jeg er meget glad for at have denne og elsker at bruge den! Jeg gør det faktisk mens jeg ser tv eller drikker min kaffe om morgenen

G***a
Danmark

Giver også min hud en dejlig glød! Jeg kan ikke vente med at se mine fulde resultater! Tak!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.