Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Selvopvarmende Rygstøtte Magnetisk Holdningskorrektor
4.75(8)
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
255
kr.
510
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
255
kr.
510
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev afslapning på få sekunder

Ortorex' magnetiske rygstøtte er det, du har brug for til at fjerne muskelspændinger. Dens overlegne varmemekanisme garanterer øjeblikkelig komfort og restitution.

Smertelindring

Vores bandage har til formål at lindre rygsmerter, så du kan fortsætte din dag med lethed.

Korrekt kropsholdning

At bære denne bandage kan bidrage til en sund tilpasning af rygsøjlen. Det vil forbedre din kropsholdning og øge din selvtillid.

Muskelafslapning

Ortorex rygstøtte forbedrer blodgennemstrømningen til det berørte område og reducerer stivhed. Den hjælper med at øge bevægelsesfriheden, hvilket gør hverdagens opgaver lettere for dig.

Forbedret teknologi

Vores rygstøtte kombinerer nano-infrarød akupunkturpunktmatrix og magneter. Sammen retter de sig mod smertepunkter og giver en meget effektiv terapeutisk effekt.

Praktisk udformning

Takket være de justerbare stropper bliver Ortorex varmebandage sikkert på plads. Du kan nemt bevæge dig rundt, og den glider ikke af din krop.

Hudvenligt materiale

Vores rygstøtte er fremstillet af et åndbart stof, der er blødt at røre ved. Det gør den behagelig at have på under hele brugen.

Størrelsesguide

Sådan måler du dig selv:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje.
SIZE WAIST
cm inch
M 53-83 20.87-32.68
L 60-97 23.62-38.19
XL 99-112 38.98-44.09

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****y
Danmark

Jeg har brugt denne bandage i de sidste 2 uger, og den er helt fantastisk. Mine kroniske lændesmerter er blevet mindre. At den er så nem at tage på og af er en bonus.

N***a
Danmark

Jeg elsker bøjlen! Den er super behagelig og klemmer ikke på min hud. Den hjælper virkelig med mindre smerter i løbet af dagen. Den er også nem at rengøre og vedligeholde.

M****o
Danmark

Jeg er helt vild med den her! Jeg har brugt den i omkring to uger, og jeg har bemærket en betydelig forbedring af mine rygsmerter. Pengene er helt sikkert givet godt ud.

J***l
Danmark

Jeg er så imponeret over denne holdningskorrektor. Det er et fremragende produkt til alle, der som jeg bruger mange timer på at sidde ved et skrivebord. Kan varmt anbefales!

L***a
Danmark

Jeg har haft rygproblemer i lang tid og prøvet forskellige produkter. Denne støtte er et af de bedste produkter derude. Den er så behagelig og har forbedret mine smerter betydeligt. Jeg kan varmt anbefale den

K****e
Danmark

Jeg har haft en lignende bøjle, men den havde færre magneter. Denne har nok magneter til alle kropsdele. De dækker både ryg, skuldre, nakke og talje. Et godt køb.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.