Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Smart Anti-Snorke Enhed Snorke Stopper
4.60(10)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
kr.
440
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bekæmp snorken og sov bedre!

Orotrex snorke-stopperen er en effektiv måde at reducere og forhindre snorken, mens du sover. Derved påvirker den også søvnkvaliteten positivt. Som følge heraf mindsker vores enhed træthed og hovedpine om dagen, øger energien og forbedrer det generelle velbefindende.

Forbedring af søvnen

Snorken forårsager forskellige problemer, herunder søvnapnø og søvnafbrydelse. Ved at stoppe snorken hjælper vores apparat dig med at komme ind i dybe søvnstadier, hvilket er vigtigt for at føle sig udhvilet og forblive sund.

Komfortabel konstruktion

Vores snorkestopper har et ergonomisk udformning, der gør, at den hviler behageligt under din hage. Den er velegnet til enhver sovestilling og vækker dig ikke, mens du arbejder. Desuden er vores enhed lavet af hypoallergene materialer og forårsager ikke hudreaktioner efter natten.

Snorker lempelse

Ortorex anti-snorkeapparatet er udstyret med TENS-teknologi, der udsender mikroimpulser til dine hypoglossalnerver, når du snorker. Dette styrer musklen omkring halsen til at stramme sig og åbne luftvejene, så du kan trække vejret jævnt og roligt.

Intelligent kontrol

Vores smarte chip registrerer automatisk og præcist snorken via sensorer med høj præcision.

Justerbart gear

Styr massagens intensitet og se dens aktuelle tilstand ved hjælp af tallet af blå lys.

Tilpasbar størrelse

Ortorex-snorkestopperen har en fastholdelsesring, der kan justeres, så den passer til forskellige hovedstørrelser.

Flere grunde til at elske vores enhed

Letvægt

Bærbar

Sikker At Bruge

Kompakt

Brugervenlig

Specifikationer

Dimensioner:
1.9x0.7x0.4 inch (5x2x1.2 cm)
Vægt:
0.03 lbs (13.7 g)
Nominel spænding:
3.7V
Trykområde:
4-20 cmH2O
Batterikapacitet:
1800 mAh
Strømforsyning:
USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.60
Baseret på 10 anmeldelser
(7)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D**a
Danmark

Min mand snorker som en gal, og jeg er den letteste sovende. Det gør det virkelig svært for os at falde i søvn samtidig. Han kan falde i søvn på ca. 10 sekunder, og det tager mig omkring 30 minutter. Derfor er jeg altid på udkig efter noget, der kan forhindre ham i at snorke eller gøre det så han snorker meget mere stille. Dette apparat opfyldte vores forventninger! Den reducerer ikke kun snorken, men er også justerbar.

P****a
Danmark

Super nem at bruge og meget effektiv! Du sætter remmen over hvert øre, og enheden er under hagen lige foran halsen. Du holder knappen nede i to sekunder for at tænde den. Du kan justere intensiteten fra en til seks. Når din mund begynder at åbne sig, er der en lille elektrisk impuls, som får munden til at lukke sig, og derefter masserer eller vibrerer apparatet din hals.

T**e
Danmark

Denne snorke-stopper gør det, som den skal gøre. Mens jeg falder i søvn, bemærker jeg den lille elektriske puls, som er lidt irriterende, men som ikke forstyrrer mig meget. Når jeg først er faldet i søvn, lægger jeg aldrig rigtig mærke til apparatet. Jeg har ikke længere ondt i halsen om morgenen, og jeg føler mig veludhvilet og klar til at tage dagen i brug. Ville anbefale det

O****e
Danmark

Dette apparat registrerer automatisk lyden af snorken og søvnapnø og starter derefter en massage af dine halsmuskler, så du får bedre vejrtrækning. Jeg har kun brugt den i kort tid, og jeg kan allerede mærke en forskel. Min kone fortæller mig, at min snorken og natlige støj er blevet mindre. Hun kan nu sove bedre og er taknemmelig for den gode kvalitet af dette apparat

A***r
Danmark

Wow! Jeg kan helt klart sige, at det virker for mig, for jeg har ikke længere ondt i halsen om morgenen. Fantastisk ting

G***e
Danmark

Har aldrig set sådan en ting, så var super spændt på at prøve den. Overordnet set er jeg ret tilfreds med det. Den er nem at bruge og fungerer godt. Kvaliteten er god til prisen

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.