Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vægmonteret automatisk tandpastadispenser
4.73(15)
Farve:Sort
kr.
205
kr.
308
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
308
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør din morgenrutine nemmere

Ortorex' automatiske dispenser vil gøre din hverdag nemmere. Den giver den perfekte mængde tandpasta og minimerer spild og rod. Vores dispenser er kompatibel med alle tubestørrelser.

Pladsbesparende

Den kan nemt sættes op på væggen og frigiver dermed plads på badeværelsesbordet.

Praktisk

Bare tryk på knappen, så fordeler den tandpastaen direkte på din tandbørste.

Nem at installere

Med brug af klæbemiddel er opsætningen en leg og kræver ikke noget værktøj.

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
I****e
Danmark

Denne dispenser holder alt på ét sted, og du mister ikke hætten til din tandpasta! Gør min håndvask fri for rod. Ville helt sikkert bestille igen!

M**e
Danmark

Denne dispenser har en fantastisk sugeevne. Den tømmer faktisk tandpastatuben rigtig godt! Det bedste er, at den ikke kræver batterier!!!

K***a
Danmark

Dette har forhindret så meget rod på vores badeværelse forfængelighed! Den doserer ret jævnt, og den er nem at sætte sammen igen efter rengøring.

L****n
Danmark

Fedt apparat! Nem at sætte op. Jo mere du skubber tilbage, jo mere tandpasta kommer der på børsten. Du kan gøre det flere gange, hvis det er nødvendigt. Indtil videre lækker eller drypper den ikke.

T**a
Danmark

Dette er helt perfekt til et lille badeværelse. Vi har næsten ingen plads til opbevaring eller håndvask, så det er en stor hjælp! Den er meget let, og installationen tog mig 30 sekunder!

E****n
Danmark

Varen fungerer fantastisk! Kom din tandpasta i, og sørg for at bruge enheden et par gange, før den begynder at fungere perfekt. Pengene er givet godt ud!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.