Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vægtet Hulahopring Taljetræner
4.77(13)
Farve:Lyserød
kr.
295
kr.
443
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
295
kr.
443
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Aldrig fejle med din vægt tab plan igen. Gør din træning effektiv og engagerende.

Ortorex hulahopringen giver en intens træning for din kerne, talje og hofter. Den hjælper dig med at forbrænde kalorier og tone dine muskler. Ved regelmæssig brug vil du gradvist opbygge din udholdenhed og forbrænde flere kalorier ved hver træning.

Slankende effekt

Vores hulahopring er specifikt rettet mod din talje. Den giver en intens træning, der giver mulighed for en hurtigere og mere effektiv måde at forbrænde kalorier på.

Forbedret kropsholdning

Ved at bruge en hulahopring trænes og styrkes dine kernemuskler. Det er med til at forbedre din kropsholdning med tiden.

Øget motivation

Efterhånden som du taber dig, fjerner du links et efter et, hvilket giver dig en visuel repræsentation af din succes. Denne følelse af at have opnået noget vil øge dit selvværd og motivere dig til at arbejde hen imod dine fitnessmål.

Justerbar intensitet

Den ekstra vægt fra hulahopringen øger effektiviteten af din træning. Du kan ændre vægten på bolden eller længden på rebet for at tilpasse intensiteten til dine behov.

Let at samle

Du skal blot forbinde alle leddene sammen, lægge den vægtede bold på, og begynde at træne.

Bærbar

Vores hulahopring er lavet af let og holdbart materiale. Du kan nemt skille den ad og tage den med dig overalt.

Flere grunde til at elske vores hulahopringe

Øget Ydeevne

Forbedret
Fleksibilitet

Hudvenlig

Førsteklasses Materialer

Nem At Passe

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***e
Danmark

Jeg er virkelig vild med dette produkt. Det er meget nemt at bruge og ikke så tungt, som jeg troede, det ville være. Det får dig dog til at svede!

G****y
Danmark

Jeg elsker min vægtede hulahopring. Den er robust, fungerer godt og er nem at finde ud af. Jeg bruger den, mens jeg ser tv i 30 til 60 minutter ad gangen, og min mave brænder virkelig, når jeg er færdig.

N****l
Danmark

Denne hulahopring er meget nem at bruge, og den er slet ikke tung. Den er nem at samle, så den er også velegnet til at rejse. Jeg har brugt den i et stykke tid nu og har været i stand til at tabe mig lidt. Den bliver nemmere at twiste med hver dag og det er virkelig det hele værd!

L**a
Danmark

Min datter og jeg blev forelsket i denne bøjle. Vi kan begge bruge den, og det er bare at fjerne eller tilføje leddene. Anbefales!

D***e
Danmark

Meget nem at bruge! Det falder ikke ned som almindelige hula hoops, det er super underholdende! Ville købe igen!

K***y
Danmark

Jeg er vild med dette produkt. Det får dig virkelig i gang. Jeg bruger det til at tone min midterste del i 30 minutter om dagen, og det føles fantastisk.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.