Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Nakke og Ryg Shiatsu Massagepude med Varme
4.69(16)
kr.
450
kr.
675
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Leder du efter et massageapparat til ryg- og nakkemassage, der kan give dig maksimal komfort med dyb æltning? Kig ikke længere end til vores shiatsu-massagepude til nakke- og rygmassage med opvarmning, der lindrer dine ryg- og nakkekramper permanent!

Nu kan du lindre symptomerne på nakke-, ryg- og skuldersmerter, reducere stress og føle dig mere energisk på én gang. Shiatsu-Massagepuden Til Nakke Og Ryg giver dig den bedste massageoplevelse hvor som helst og når som helst. Den har 8 multi-directionelle roterende kugler, der er til stede inde i massagepuden. De fladtrykte shiatsu-knuder er placeret omhyggeligt for at forbinde sig med dine akupressurpunkter og give dig den bedste helbredende behandling. Denne japanske massageteknik anvender cirkulære bevægelser og dybt knælende tryk på akupunkturpunkterne og frigør derved spændinger og lemper stramme muskler.

Du kan bruge denne massagepude til at udføre en helkropsbehandling. Den er bygget på en sådan måde, at du kan placere den til at massere dit målområde. Den passer perfekt bag din nakke og ryg og former din rygsøjle og lænden. Du kan massere din nakke, øvre og nedre ryg, skuldre, lænd, talje, ben, læg eller fod. Dette massageapparat vil hjælpe dig med at berolige din sjæl efter en lang arbejdsdag, hvilket gør det til den perfekte tilføjelse til din daglige rutine. Puden kan tilsluttes en stikkontakt og behøver ikke at blive opladet igen. Nyd fuld afslapning, mens du lægger dig på sofaen, mens du læser eller ser dit yndlings-tv-program. Den leveres også med en strækbar rem, der kan fastgøres på en stol på kontoret eller i bilen.

For at hjælpe med at lindre træthed, ømhed, smerter og stress i hele kroppen er denne massagepude udstyret med en varmeindstilling til at berolige dine muskler. Den øger blodcirkulationen og fremmer effektivt lindringen af hele kroppen. Nakkemassageren har en automatisk overopvarmningsbeskyttelsesanordning, der automatisk slukker, når en 20-minutters varmecyklus er afsluttet. Hvis massageapparatet overskrider arbejdstemperaturen, er der en sikkerhedsanordning installeret i det, som automatisk lukker massagepudens varmefunktionalitet ved at slukke for motoren. Det sikrer ikke kun en fremragende varmeoplevelse for dig, men samtidig sikrer det også, at enheden ikke bliver beskadiget på grund af for høj varme. Nyd beroligende massage derhjemme, på kontoret eller endda i bilen, og mærk alle spændinger og ømhed smelte væk.

✔️ SHIATSU-KNÆLENDE MASSAGE fungerer ved hjælp af 8 dybt knælende Shiatsu-massageknuder, der hjælper med at løsne op for din stramme ryg, skuldre og nakke.

✔️ 8 MASSAGERULLEKUGLER Med 8 massageruller efterligner massagepuden de knælende og gennemtrængende bevægelser som en rigtig massageterapeuts hænder.

✔️ 3 HASTIGHEDSNIVEAUER Giver dig mulighed for at få den rigtige og passende mængde tryk for at lindre dine muskelsmerter.

✔️ VARMEFUNKTION Giver en beroligende og opkvikkende varme, der hjælper mere til at løsne dine muskler og fremme blodcirkulationen.

✔️ LINDRING AF ØMME OG TRÆTTE MUSKLER Giver dybdegående vævsmassage på nakke, skuldre, øvre ryg, nedre ryg, talje, fod, strømpebukser, lægge, ben, fødder og arme - hjælper hele kroppen med at slippe stress og ømme muskler og hjælper dig med at slappe af.

✔️ ERGONOMISK DESIGN & BÆRBAR Ergonomisk W-design passer perfekt bag nakke og ryg og former din rygsøjle og lænden. Du kan tage den med dig overalt og nyde en dyb vævsmassage i dit hjem, i bilen, på kontoret eller hvor som helst.

✔️ SIKKER & BRUGERVENLIG Udstyret med overopvarmningsbeskyttelsesanordning og programmeret med 20 minutters automatisk slukning for at sikre sikkerheden. Alt du behøver du skal gøre er at sætte enheden i stikket, og den tænder.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***h
Danmark

Massageapparatet er cool, det kom hurtigt, meget godt pakket

A***k
Danmark

Leveringen var hurtig. Varerne fungerer som beskrevet.

V***v
Danmark

Svarer til beskrivelsen. Har flere funktionsmåder. Alt fungerer. Tak

A***y
Danmark

Elsker dette massageapparat! Fantastisk kvalitet!

L***n
Danmark

Fantastisk produkt!

T***s
Danmark

Vidunderlig massageapparat Jeg er meget tilfreds med bestillingen den 2. oktober, og den kom allerede den 10. oktober. Kan varmt anbefales

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
450
kr.
675

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.