Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sengesæt med Dynebetræk og Pudebetræk i 100 % Bomuld
4.70(10)
Farve:Lyseblå
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
1063
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
1063
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev uovertruffen komfort hver nat

Nyd blødheden i Ortorex-sengesættet i bomuld. Det består af et dynebetræk og pudebetræk i høj kvalitet. Deres smukke design giver et stilfuldt look til din soveværelsesindretning. Dette er et lille skridt mod en stor forbedring af din søvnkvalitet!

Blød

Det egyptiske bomuldsstof føles behageligt at røre ved og giver dig komfort, mens du sover.

Hudvenlig

Vores sengesæt er fremstillet af økologiske materialer, hvilket reducerer risikoen for allergi. Det er perfekt til dem med følsom hud.

Elegant

Forøg den æstetiske appel i din bolig med Ortorex-sengesættet. Det vil give dit soveværelse et strejf af raffinement.

Størrelsesguide

Size DUVET COVER LENGTH DUVET COVER WIDTH
cm inch cm inch
S 200 78.74 150 59.06
M 230 90.55 200 78.74
L 240 94.49 220 86.61

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****a
Danmark

Dette sengetøj er behageligt og virkelig flot at se på! Fantastisk kvalitet og berøring. Det ånder godt og passer perfekt. Tak for det!

N***y
Danmark

Denne bomuldskvalitet er vidunderlig. Så blødt og fejlfrit og meget modstandsdygtigt over for rynker. Jeg er super glad for mit nye sengesæt, og jeg vil helt sikkert købe det igen!

T***e
Danmark

Så smuk! Det ligner satin og føles så blødt. Jeg elsker de dobbelte lynlåse, de fungerer godt og er meget pænere end de betræk, der har knapper.

C****e
Danmark

Jeg er forbløffet over kvaliteten af dette sæt. Det er blødt og luftigt. Den smukke farve fik mit soveværelse til at se så poleret ud. Det giver fremragende værdi for den betalte pris.

K***m
Danmark

Luksus i hver tråd! Materialerne i dette sengesæt er enestående. Det er køligt om sommeren og varmt om vinteren. Farven bliver ikke kedelig, selv efter mange vaske.

T***r
Danmark

Jeg er helt vild med vores nye sengesæt! Denne egyptiske bomuld føles behagelig og delikat. Jeg har haft den bedste søvn, siden vi begyndte at bruge det! Og så ser det smukt ud!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.