Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Akupressurmåtte & Pude Spike Massage Pude
4.77(13)
Farve:Lilla
kr.
325
kr.
488
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
325
kr.
488
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev fuldstændig afslapning derhjemme

Løft dit humør med Ortorex akupressur måtten. Den fjerner effektivt spændinger og efterlader dig forynget og energisk.

Forbedret velbefindende

Brug af vores akupressursæt udløser frigivelse af endorfiner. Disse "feel good"-kemikalier fremmer ro og reducerer stress. Dette kan i sidste ende resultere i forbedret søvnkvalitet.

Holdbart materiale

Ortorex spidsmåtte og pude vil holde i årevis. De er lavet af kvalitetsbomuld og -svamp og vil holde deres form og egenskaber over tid.

Bærbart design

Vores akupressursæt er let og leveres med en praktisk bæretaske. Øjeblikkelig afslapning er garanteret, uanset hvor du går.

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***y
Danmark

Jeg er helt vild med den, den føles ret behagelig. Jeg har ingen problemer med at ligge på den i 30 minutter, det er meget afslappende, og jeg falder bedre i søvn efter at have gjort det. Den er også kompakt og let, så den er god at have med på rejsen.

C****m
Danmark

Jeg kan ikke anbefale denne måtte nok. Hver gang jeg bruger den, får jeg friere bevægelser og mere fleksibilitet på mit skadede sted. Jeg er mindre stresset og bedre udhvilet. Tak skal du.

F****l
Danmark

Dette produkt virker virkelig! Hvis det er for skarpt for dig, så tag en skjorte på. Den første gang er altid ubehagelig, men du er nødt til at fortsætte med at føle den lettelse!

B***e
Danmark

Jeg elsker især puden fra dette sæt. Denne lændepude er fantastisk til min ryg. Når jeg har ligget på den i et stykke tid, springer min rygsøjle, og det hjælper med at lindre mine smerter i ryggen og hoften. Anbefales!

W****y
Danmark

Jeg tøvede med at bestille denne vare, men jeg tænkte, at jeg ville give den en chance. Så glad for at jeg gjorde det! Jeg føler de varme fornemmelser og muskel aflastning!

C****y
Danmark

Dette virker som et mirakel, det lindrer så meget ryg-, nakke- og fodsmerter. Det kan føles lidt underligt i starten, men når du først er kommet over den første følelse, vil du ikke stoppe med at bruge den. Kan varmt anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.