Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Støttestrop til Armslynge
4.88(8)
Farve:Grå
kr.
194
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
194
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sæt skub i din restitutionsproces

Oplev overlegen støtte med Ortorex' armslynge! Den giver den nødvendige stabilitet og hjælper dig med at undgå yderligere skader.

Alsidigt design

Vores slynge kan placeres efter dine individuelle behov.

Materiale af høj kvalitet

Ortorex-armstroppen er lavet af blødt stof, der ikke irriterer. Det lader huden ånde og forhindrer ophobning af fugt.

Justerbar længde

Du kan klippe remmen til, så den passer perfekt.

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R****n
Danmark

Denne armslynge er perfekt til alle, der har brug for støtte på grund af en skade eller en operation. Den er justerbar, godt udformet og har hjulpet mig med at komme mig hurtigere. Den passer perfekt og giver mig den støtte, jeg har brug for. Jeg kan 100% anbefale den

T***s
Danmark

Jeg havde brug for en slynge til at hvile min arm og forhindre den i at være i en afhængig position. Denne slynge er perfekt. Jeg kan tage den af og på uden hjælp fra nogen. Tak for det!

C****e
Danmark

Denne slynge er SÅ meget mere behagelig end de almindelige. Den graver sig ikke ind i min nakke, og den er behagelig. Kan nemt justeres, så min hånd holdes i en næsten lodret position. Kan varmt anbefales.

J****e
Danmark

Denne slynge er meget lang, men du kan klippe den til, så den passer bedre. Let at bruge og meget behagelig. Sådan en enkel løsning til at immobilisere en svækket eller skadet arm!

B***y
Danmark

Jeg elsker denne slynge! Materialet er blødt og polstret. Velcroen er super klæbrig og sikker. Jeg kan godt lide, at den heller ikke dækker hele forsiden af min krop. Et godt køb.

E****a
Danmark

Jeg er så glad for, at jeg fandt denne armslynge. Den gjorde min periode efter operationen langt lettere og mere behagelig, end jeg havde forventet. Den er nem at bruge, giver fremragende støtte og er overraskende holdbar. Anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.