Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar håndledsstøtte
4.78(9)
Farve:Grøn
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
180
kr.
270
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
180
kr.
270
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Den støtte, dit håndled har brug for

Hold din hånd beskyttet med Ortorex håndledsbandage. Den giver den rette mængde kompression, som fremmer sikkerhed og effektivitet i dine daglige aktiviteter. Denne skinne bliver på i løbet af dagen takket være velcrolukningen.

Komfortabel

Out håndledsstøtte begrænser ikke dine fingres bevægelser, så du kan gribe fat om ting. Da den er let, vil du ikke opleve nogen ubehagelige fornemmelser efter lang tids brug.

Justerbar

Du kan regulere stramheden af denne skinne med dens elastiske strop.

Åndbar

Ortorex-håndledsstøtten garanterer en svedfri, behagelig bæreoplevelse.

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DIG SELV:
1. Vikl målebåndet rundt om din håndflade lige under knoerne.
SIZE PALM CIRCUMFERENCE
cm inch
M 15-17 5.91-6.69
L 17-20 6.69-7.87
XL 20-23 7.87-9.06

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C****e
Danmark

Denne skinne er fantastisk til alle, der døjer med smerter i håndleddet. Den er super behagelig og justerbar. Den har virkelig hjulpet mig! Jeg kan varmt anbefale den

S***n
Danmark

Jeg har brugt denne håndledsskinne til min gigt, og jeg må sige, at den virkelig lindrer ubehaget. Kompressionen er meget nyttig, og justeringsmulighederne sikrer en god pasform!

A***e
Danmark

Jeg klagede ofte over mine håndledssmerter og besluttede mig for at købe denne støtte. Bare efter et par dages brug har jeg det meget bedre. Den er meget nem at justere og behagelig at have på hele tiden.

B***y
Danmark

Fremragende kvalitet og holdbarhed. Stoffet er blødt og irriterer ikke min hud. Den støtter mit håndled perfekt, når jeg er på arbejde og skriver hele dagen.

R***h
Danmark

Dette er en fantastisk håndledsskinne. Den har været ekstremt effektiv til at håndtere mine karpeltunnelsymptomer! De justerbare stropper gør, at den passer perfekt. Kan anbefales.

H****r
Danmark

Generelt kan jeg godt lide det kompakte og slanke design. Jeg kan især godt lide de indbyggede LED-lys, som får dampen til at se ud som en lille pejs, og jeg elsker den ekstra beroligende effekt, den giver. Jeg ville bare ønske, at kapaciteten var større

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.