Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Baby Nakkestøtte U-Formet Rejsepude
4.73(15)
Farve:Ræv
kr.
188
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
188
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Blød polstring til dit barns hoved

Sørg for dit barns sikkerhed med Ortorex-rejsepuden. Den hjælper med at beskytte hovedet mod utilsigtede stød og giver dig ro i sindet. Da den er blød og let, vil den ikke give ubehagelige fornemmelser, selv ikke ved længere tids brug.

Meget elastisk

Denne pude former sig efter konturerne af barnets nakke og hoved og giver uovertruffen komfort.

Åndbar

Ortorex-nakkepuden forhindrer ophobning af fugt takket være et betræk i 100 % bomuld.

Holdbar

Denne babypude tåler hårdhændet behandling og garanterer langvarig brug.

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****s
Danmark

Den U-formede pude passer perfekt til min babys klapvogn. Den er perfekt til vores daglige gåture, fordi den giver ham den perfekte balance mellem komfort og støtte. Jeg kan varmt anbefale den!

N****y
Danmark

Jeg kan rigtig godt lide denne babypude. Den er lidt mindre, end jeg havde forventet, men den passer perfekt til min baby. Den giver den rette støtte og er perfekt til klapvogne og autostole.

W***a
Danmark

Sådan en god pude! Min baby nyder sine lure og sover under vores køreture på grund af den. Jeg er utrolig glad for, hvordan den fungerer.

M****o
Danmark

Jeg er virkelig imponeret over denne pude. Dens U-formede design fungerer perfekt til min baby. Den er blød, let og meget støttende.

S***h
Danmark

Denne pude er mere end fantastisk. Den er blød, holdbar og giver maksimal støtte til min baby. Jeg vil helt sikkert købe en mere. Hver en krone værd!

E**n
Danmark

Dette er et must at købe blandt alle nakkestøtter!!! Min baby elsker den, og den passer perfekt til hendes hoved. Den bevæger sig ikke rundt og glider ikke. Stærkt anbefalet!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.