Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionshåndledsskinne til karpaltunnel
4.69(13)
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
105
kr.
158
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
105
kr.
158
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr din hånds stabilitet

Ortorex håndledsskinne øger din sikkerhed og effektivitet under daglige aktiviteter. Brug af den kan hjælpe med at mindske belastningen, forebygge skader og øge din præstation!

Moderat kompression

Ved at støtte dit håndled fremmer vores skinne bedre bevægelse. Du får lettere ved at udføre opgaver, der før var udfordrende.

Komfortabelt design

Denne håndledsstøtte dækker ikke fingrene, så du kan gribe og holde ting uden besvær. Da den er let og elastisk, vil den ikke forstyrre dine daglige opgaver.

Åndbart materiale

Ortorex-håndledsstøtten holder din hånd fri for sved og sikrer en behagelig oplevelse.

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DIG SELV:
1. Vikl målebåndet rundt om din håndflade lige under knoerne.
SIZE PALM CIRCUMFERENCE
cm inch
S 16-19 6.3-7.5
M 19-22 7.5-8.7
L 22-25 8.7-9.8

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N***a
Danmark

Denne skinne har hjulpet med at støtte og lindre smerter i mine hænder og håndled. Den er behagelig og nem at pleje. God støtte uden begrænsning af bevægelsen. Jeg vil købe en mere til min anden hånd

H***y
Danmark

Jeg arbejder ved en computer hele dagen og har haft mange karpaltunneludbrud. Det bedste ved denne skinne er, at den er åndbar, ikke klodset, ikke trækker i min tommelfinger og ikke forhindrer mig i at bruge en mus. Støtten føles stærk. Jeg kan varmt anbefale den

S****d
Danmark

Jeg lider af karpaltunnel, og denne bløde håndledsskinne hjalp mig virkelig med mine daglige aktiviteter. Jeg oplevede, at det fungerede bedre for mig at bruge den i løbet af dagen. Sikker pasform, fleksibilitet og komfort var fordelene for mig. Jeg vil anbefale

A***l
Danmark

Dette er et produkt af høj kvalitet! Jeg har brugt denne håndledsskinne i en måned nu, og jeg er glad for at kunne sige, at den er alle pengene værd. Mit håndled føles sikkert og behageligt.

B***y
Danmark

Jeg har prøvet mange forskellige håndledsbind, men dette er det bedste indtil videre med sit kobbermateriale. Den hjælper ikke kun med karpaltunnelsmerter, men giver også fremragende støtte til håndleddet.

J****e
Danmark

Jeg må sige, at denne skinne simpelthen er genial! Den giver god kompression og lindrer ubehaget. Nu kan jeg udføre mine daglige aktiviteter uden den nagende smerte! Tusind tak!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.