Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Dermaplaning Værktøj
4.69(16)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
15
kr.
30
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Glem alt om uønsket hår nemt og hurtigt! Få et sundere og mere skinnende ansigt med Ortorex dermaplaningsværktøjet!

ORTOREX™ dermaplaningsværktøjet er her for at hjælpe dig med at løse forskellige hudproblemer og nyde følelsen af en frisk og ren hud. Vores værktøj bruges til at eksfoliere dit ansigt og fjerner forsigtigt og effektivt fine hår og døde hudceller. Det forbedrer hudens overfladestruktur og udseende ved at fjerne nogle af de kedelige øverste lag. Desuden hjælper det med at forebygge dannelsen af akne og øger kollagenproduktionen. Den fremmer mindskelsen af rynker og et mere skinnende ansigt. Vigtigst af alt fjerner ORTOREX™ dermaplaningsværktøjet vellushår eller det såkaldte "ferskenhår" over overlæben.

ORTOREX™ dermaplaningsværktøjet er også særdeles velegnet til makeup-rutiner. Ud over at gøre dit ansigt generelt renere og friskere, fungerer dermaplaning også som en primer til makeup. Det fremmer din foundation til at ligne din hud mere, i stedet for at bygge på toppen af din døde hud og ferskenfjer. Desuden åbner vores dermaplaningsværktøj dine porer, hvilket giver mulighed for dybere indtrængning. Det gør absorptionen af serum og fugtgivende olier lettere og mere effektiv, hvilket giver dig det perfekte bløde ansigt.

Fordele ved at bruge vores dermaplaningsværktøj:

  • Fjerner død hud
  • Trimmer fine hårstrå
  • Former øjenbrynene
  • Slipper af med ferskenfjer
  • Forebygger akne
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Forbereder din hud til makeup
  • Gør dit ansigt skinnende, blødt og lyst
  • Giver ikke irritation
  • Fremmer selvtillid

ORTOREX™ dermaplaningsværktøjet er fremstillet af præcisionsdesignet rustfrit stål og plastik. Disse materialer sikrer antirustfunktionen og langvarig skarphed. Hvert barberblad leveres med et beskyttelsesdæksel til bladet, når det ikke er i brug. Dækslet er fremstillet af ABS-harpiks af høj kvalitet, hvilket lover en sikker brugeroplevelse. Vores værktøjer har et ergonomisk design med et skridsikkert håndtag. Ved at sikre et behageligt greb vil vores blade ikke ved et uheld falde ned og skære din hud, mens du dermaplanerer. Desuden er vores værktøjer velegnede til følsomme hudtyper, da de ikke forårsager irritation eller ridser.

Sådan bruges den:

Det kunne ikke være nemmere at udføre dermaplaning derhjemme. Før du bruger den, skal du rense dit ansigt og din hals med varmt vand og fugte det med olier for at undgå ridser og sikre et glat glid. Tag derefter beskyttelsescoveret af bladet og placer det i en 45 graders vinkel mod din hud. Stryg forsigtigt dermaplaningsværktøjet i korte bevægelser opad. Når du er færdig, skal du påføre et serum eller fugtgivende olier for at opnå bedre resultater. Til sidst skal du rengøre dit redskab efter hver brug og sætte det beskyttende cover på indtil næste dermaplaningssession.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ UDGLATTER OG EKSFOLIERER HUDEN — ORTOREX™ Dermaplaning Værktøj renser dit ansigt for fine hår, snavs, snavs og døde hudceller, så du får en frisk, glat og forynget hud.

✔️ FJERNER KOMFORTABELT FINE HÅR — Det skarpe blad på vores værktøj sikrer et glat glid mod din hud til fjernelse af vellus hår og formning af dine øjenbryn.

✔️ FORHINDRER DANNELSE AF AKNE — Vores værktøj redder folliklerne i dit ansigt fra at blive fyldt med affald og døde hudceller, hvilket forhindrer dannelse af akne.

✔️ FREMMER SELVTILLID — Ved at give dig det mest skinnende og bløde ansigt fratager ORTOREX™-værktøjet dig usikkerheden og styrker dit selvværd.

✔️ VELEGNET TIL ALLE HUDTYPER — Du kan bruge ORTOREX™ Dermaplaning Værktøj, uanset om du har normal, tør, fedtet eller kombineret hud.

✔️ ANVENDELIG TIL HELE KROPPEN — Vores dermaplaningsværktøj kan bruges på hele kroppen, herunder dit ansigt, læber, hals, hænder, armhuler, ben, fødder og bikini.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
W****d
Danmark

Min hud er både tør og fedtet, og jeg har en masse ferskenhår. Efter at have brugt denne, var mit ansigt SÅ nøgent og glat. Jeg har stadig ikke noget pjusket hår, og jeg gjorde det for over en uge eller 2 siden. De virkede for mig!

A****s
Danmark

Jeg er forelsket i dette produkt, og det fungerer super godt til den måde, jeg bruger det på. Det er så fantastisk til behårede ansigter som mit. Jeg barberer mit ansigt en gang om ugen, og resultatet er fantastisk. Ville bestille mere!

J**a
Danmark

Sørg for, at dit ansigt er fugtigt, vinkl barbermaskinen i en vinkel på ca. 45 grader, og gå i samme retning som barberblade. Det fungerer så godt. Stol på mig, det er det hele værd.

R**a
Danmark

De er fantastiske og virkelig nemme at bruge selv i stedet for at betale for en professionel! Stor værdi for pengene. Den er nu inkluderet i min hudplejerutine.

A***a
Danmark

De er nemme at bruge, og de gør et godt stykke arbejde med at fjerne ferskenfjer og forme mine øjenbryn. Sørg for, at dit ansigt er hydreret med en passende ansigtsolie. Ville med glæde anbefale og købe igen!

N**a
Danmark

Jeg fik denne til min overlæbe og bakkenbarter. Den eksfolierer meget forsigtigt død hud og hår. Ingen ar eller tør hud. Min hud ser lysere og friskere ud. Fantastisk produkt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.