Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Fascia-Massageapparat til Skrabning af Kroppen
4.67(9)
Farve:Sort
kr.
568
kr.
852
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
568
kr.
852
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lindre ømme muskler på få sekunder

Oplev kraften i ægte afslapning med Ortorex-muskelstimulatoren. Den er designet til effektivt at lindre spændinger og træthed i din krop. Påfør den på det berørte område, og nyd en behagelig massage.

Hurtigere restitution

Vores apparat fremmer en bedre blodgennemstrømning til de trætte muskler. Det fremskynder helingsprocessen, så du hurtigere kan vende tilbage til fysisk aktivitet.

Forbedret fleksibilitet

Dette massageapparat hjælper med at forebygge muskelstivhed og øge bevægelsesfriheden. Boost din atletiske præstation og generelle mobilitet uden besvær!

Smertelindring

Ortorex-massageapparatet hjælper med at lette muskelspændinger ved at fokusere på triggerpunkter. Du vil opleve øjeblikkelig lindring efter brug.

Justerbar

Vores apparat har tre forskellige vibrationsniveauer. Du kan ændre massageintensiteten i henhold til dine specifikke behov og præferencer.

Ergonomisk

Det buede design gør dette massageapparat let at gribe og manøvrere. Du kan nemt nå områder som ryg, nakke og skuldre.

Bærbar

Ortorex-muskelstimulatoren fylder og vejer ikke meget i din taske. Nyd en afslappende massage, uanset hvor du er!

Flere grunde til at elske vores produkt

Brugervenlig

Ergonomisk

Hudvenlig

Lang Batterilevetid

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
G****n
Danmark

Dette er langt det bedste selvplejeværktøj, jeg har købt, og det er hver en øre værd! Den er nem at bruge, opladningen holder længe, og jeg kan helt ærligt mærke og se en forskel på mine muskelspændinger. Jeg kan varmt anbefale den!

B***y
Danmark

Jeg er virkelig imponeret over dette værktøj. Det gør underværker for dyb vævsmassage. Jeg bruger det hver aften, og det hjælper mig virkelig med at få det bedre og sove bedre.

A***s
Danmark

Massageapparatet er nemt at bruge og gør et godt stykke arbejde med at lindre smerter. Jeg er vild med det ergonomiske håndtag, som er nemt at gribe om. Og det er stille nok til ikke at forstyrre nogen i nærheden!

K****n
Danmark

Massageapparatet er fremragende til at løsne spændinger i stramme muskler. Selve enheden er let, nem at bruge, og min krop føles fantastisk efter brug! Anbefales!

J***b
Danmark

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med dette apparat. Den er især god at bruge efter træning til at lindre muskelømhed. En fantastisk tilføjelse til mit fitness-arsenal!

B****n
Danmark

Jeg forventede ikke meget, men dette skrabende massageapparat gav mig en stor lettelse fra mine kroniske smerter i benmusklerne. Det er et kvalitetsprodukt, der ligger godt i hånden, og det føles helt sikkert, som om det vil holde længere. Jeg kunne ikke bede om et bedre værktøj!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.