Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Hårvækst Laser Kam Anti Hårtab
4.62(13)
kr.
240
kr.
360
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
240
kr.
360
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sundere hår er kun en børste væk – den ultimative hårvækstløsning derhjemme

Ortorex elektrisk kam kombinerer infrarød laserpleje, behandling mod hårtab og en beroligende massageindstilling. Den stimulerer effektivt hårvækst og reducerer hårtab. Dens ikke-invasive og kemikaliefri natur gør den til et godt alternativ til dyre salonbehandlinger. Vores laserkam kræver kun et par minutters daglig brug på hovedbunden for at give mærkbare resultater over tid.

Hurtigere vækst

Ortorex hårkam aktiverer hvilende og svækkede hårsække, hvilket forlænger deres vækstfase.

Reduceret betændelse

Laserterapi øger blodcirkulationen og iltforsyningen til hovedbunden og hårsækkene. Dette reducerer irritation, som ofte forårsager hårtab og skader.

Sundere hår

Vores laserkam øger keratinproduktionen og styrker hårstråene, hvilket forbedrer hårets kvalitet og struktur.

Kompatibel med andre behandlinger

Vores hårkam kan bruges i kombination med andre hårvækstbehandlinger såsom minoxidil eller finasterid. Det vil øge deres effektivitet og reducere deres bivirkninger.

Sikker og smertefri

Ortorex hårkam har ingen bivirkninger og forårsager ingen smerte eller ubehag, i modsætning til andre behandlinger såsom kirurgi eller injektioner.

Alsidig

Skræddersyede behandlinger: Vibrationer på 9 niveauer og to lystilstande giver optimal produktoptagelse og en sundere hovedbund.

Nem at bruge

Det lette og ledningsløse design gør det virkelig nemt at bruge dette apparat - du skal blot glide det hen over din hovedbund og dit hår, og lad laseren gøre arbejdet.

Flere grunde til at elske vores børste

Letvægts

Ergonomisk Design

Praktisk

Omkostningseffektiv

Bedømmelse og anmeldelser

4.62
Baseret på 13 anmeldelser
(9)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M****m
Danmark

Har brugt min i et par uger nu, og med fortsat målrettet brug ser mit hår ud til at vokse hurtigere og fyldigere. Selve kammen ser præcis ud som på billederne. Anbefales.

A****l
Danmark

Ja, dette produkt virker godt på skaldede pletter! Min bf er begejstret for resultaterne. Tak!!

N****y
Danmark

Kan varmt anbefale denne kam, hvis du ønsker at forbedre din hårkondition! Jeg ser helt sikkert en forskel i tykkelsen af mit hår og ny hårvækst!

D***a
Danmark

Jeg har brugt denne kam nu i ca. en måned, og jeg kan faktisk se nye hår vokse i og omkring områder, der var helt skaldede pletter. Så jeg er overbevist om, at denne laserkam faktisk får dit eget naturlige hår til at vokse tilbage!

L****y
Danmark

Dette er fantastisk til lys terapi for hår. Meget effektiv, jeg så den første forbedring efter tre dage med den! Virker fantastisk!

A****a
Danmark

Så jeg har brugt denne børste i en måned, og nu kan jeg endelig skrive en anmeldelse om den. Mit hår falder meget mindre ud, end det plejede at gøre. Og det føles fyldigere, så jeg kan helt klart sige, at den virker. Ville anbefale

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.