Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Varmepude til Nakke og Ryg
4.78(9)
Stik Type:EU
kr.
518
kr.
777
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
518
kr.
777
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør dig selv varm på få sekunder

Hold dig varm med Ortorex' ultrabløde varmepude. Den giver dig utrolig varme, når du har allermest brug for det. Den er lavet af holdbare materialer, så du kan bruge den i mange år fremover. Kølige aftener er ikke længere et problem!

Hurtig

Denne pude opvarmes meget hurtigt og giver dig øjeblikkelig lindring af ubehaget.

Justerbar

Vores varmepude kommer med ti forskellige varmeindstillinger. Du kan finde det perfekte niveau af varme.

Bekvemt

Ortorex kropsvarmeren har en indbygget timer til 45, 90 og 120 minutter. Denne funktion fremmer sikker, bekymringsfri brug.

Alsidig

Læg vores pude på enhver del af din krop, der har brug for lindrende varme.

Åndbar

Denne varmepude gør dig ikke svedig eller utilpas. Den tillader huden at ånde let.

Hudvenlig

Materialet er blødt at røre ved og forårsager ikke irritation, selv efter længere tids brug.

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B**b
Danmark

Jeg købte den til min mor. Hun har gigt i den nederste og øverste del af ryggen. Den dækker hende fra top til bund uden at skulle justeres, hver gang hun bevæger sig. Hun kan sagtens bruge den. Fantastisk kvalitet.

D****a
Danmark

Jeg elsker denne pude. Den dækker rigeligt hele vejen ned til lænden og rundt om skuldrene. Jeg kan godt lide den mængde varme og komfort, den giver. Anbefales

A***a
Danmark

Dette er min nye yndlingsting! Der er tre timerindstillinger til 45, 90 eller 120 minutter. Den bliver meget varm, men der er også varmeindstillinger. Et godt køb!

C****n
Danmark

Jeg er meget imponeret over denne varmepude! Den er meget effektiv og giver lige den rette mængde varme, og du kan nemt justere den. Stor værdi til prisen.

J**e
Danmark

En fantastisk varmepude! Hjalp med at reducere spændinger i min nakke og ryg. Efter at have brugt den regelmæssigt har jeg bemærket et fald i mine smerter. Den er nem at bruge og bliver meget hurtigt varm!

S***h
Danmark

Jeg er virkelig tilfreds med denne varmepude. Kvaliteten er helt i top, størrelsen er perfekt til min ryg og nakke, og varmeeffekten er fremragende. Overraskende nok er den ret let

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.