Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Fingerløse magnetiske kompressionshandsker mod gigt
4.80(10)
Farve:Beige
kr.
180
kr.
360
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
180
kr.
360
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr din hånds ydeevne

Ortorex kompressionshandsker hjælper med at øge håndens mobilitet og gør hverdagens opgaver lettere. Du vil ikke engang bemærke, at du har dem på, da de er superlette. Deres fingerløse design giver dig mulighed for at gribe og holde ting uden problemer.

Magnetisk

Vores gigthandsker øger blodgennemstrømningen, så brugeren kommer sig hurtigt. De er designet til at reducere hævelse, stivhed og ubehag.

Åndbar

Ortorex kompressionshandsker holder din hånd fri for sved og sikrer en behagelig bæreoplevelse.

Elastiske

Disse magnetiske handsker giver en tætsiddende pasform uden at begrænse bevægelsen. De er behagelige at have på i lange perioder.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Hvis du har gigt, så giv disse handsker en chance! De giver god kompression uden at være ubehagelige. Deres åndbarhed gør dem også perfekte til længere tids brug.

N****y
Danmark

Disse handsker er ikke bare behagelige, men også effektive til at reducere hævelse og stivhed ved gigt. Jeg bruger dem regelmæssigt. Ville købe dem igen

C*****y
Danmark

Jeg elsker alt ved disse handsker. Kobbermaterialet, magneterne, den rette kompression. Og fordi de er fingerløse, kan jeg fortsætte mine daglige opgaver uden forstyrrelser.

M****y
Danmark

Jeg elsker disse handsker! De gør virkelig en forskel for min gigt. Mine hænder er mindre stive, og jeg har et bedre greb om tingene. Kan varmt anbefales!

K****n
Danmark

De er hver en krone værd. Jeg kan sagtens skrive, arbejde i haven og endda lave mad, mens jeg har dem på. De begrænser overhovedet ikke mine bevægelser. Jeg elsker dem!

H****y
Danmark

Disse handsker giver fremragende lindring. De er nemme at tage af og på, og de kan nemt vaskes

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.