Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Opvarmet Nakkestrækker til Lindring af Nakkesmerter
4.82(11)
kr.
444
kr.
888
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
444
kr.
888
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

En enkel måde at holde nakken sund på

Reducer spændinger i nakken med Ortorex-nakkebåren! Det vil øge blodcirkulationen og forbedre dit generelle velbefindende.

Muskelafslapning

Beroligende, dybtgående varme hjælper med at lindre stivhed i nakken.

Korrekt kropsholdning

Vores nakketraktionsapparat giver utrolig støtte og bidrager til en korrekt nakkeholdning.

Forbedret mobilitet

Regelmæssig brug vil føre til øget fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***s
Danmark

Elsker dette som en trækkraft type enhed, men varmeelementet er også så afslappende! Det hjælper så meget på mine nakkesmerter, at jeg kan dreje hovedet uden smerter. Jeg er så glad for, at jeg købte den!

J****e
Danmark

 Jeg bruger dette apparat hver aften, når jeg går i seng. Jeg knækker nakken, og så går jeg hen til min pude. Du vågner op næste dag og har det fantastisk!!!

J**n
Danmark

Denne ting bliver virkelig varm på høje indstillinger! Jeg foretrækker medium i 20 minutter efter at have arbejdet ved computeren hele dagen. Fantastisk kvalitet, og jeg kan anbefale

K****s
Danmark

Jeg har brugt den i flere uger og observeret betydelige ændringer i min nakkestilling og smerter omkring skulderen! Alle i husstanden har gavn af den. Hjælper mig med at tage en pause og opdatere mit sind på en travl dag.

S***a
Danmark

Jeg elsker dette produkt! Det er supernemt at bruge og giver øjeblikkelig smertelindring. Varmeterapifunktionen er en bonus. Det er en rigtig game changer for dem, der bruger lange timer på at arbejde på bærbare computere.

L***e
Danmark

Dette er et fantastisk produkt til afhjælpning af spændinger! Det er nemt at bruge, effektivt og fuldstændig ikke-invasivt. Jeg bemærkede effekten lige fra første brug. Anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.