Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hip Brace Lårkompressionsærme
5.00(7)
kr.
198
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
198
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr din mobilitet og fleksibilitet

Oplev ultimativ støtte med Ortorex' holdbare hoftebandage. Den øger blodgennemstrømningen til dine muskler, reducerer inflammation og fremskynder restitutionstiden. Takket være det lette design vil dette sleeve ikke være synligt under tøjet.

Moderat kompression

Ortorex-ærmet giver ekstra støtte og stabilitet til hofte og lår. Brug det under fysiske aktiviteter for at minimere risikoen for skader. Denne bandage kan også hjælpe med at mindske smerter og ubehag og fremme en bedre livskvalitet.

Holdbare materialer

Dette sleeve tåler hårdhændet behandling og garanterer lang levetid. På trods af hyppig vask forbliver det i topform.

Behagelig at have på

Vores hofteskinne er blød, åndbar og tillader bevægelse uden at forårsage hudirritation.

Bedømmelse og anmeldelser

5.00
Baseret på 7 anmeldelser
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K****e
Danmark

Skinnen er stærk nok til at give den støtte og kompression, jeg har brug for omkring hofte- og benområdet, men behagelig nok til at have på hele dagen! Rigtig god kvalitet. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt

S****y
Danmark

Jeg købte denne bøjle, fordi jeg lider af ischiasnervesmerter. Denne skinne har ændret mit liv. Jeg kan gå meget mere uden at føle smerte nu. Tusind tak for det.

L**n
Danmark

Meget tilfreds med denne hoftebøjle! Stramheden er helt rigtig, og stoffet føles rart mod min hud. Fantastisk til at lindre mit ubehag i hoften. Jeg vil varmt anbefale den, hvis du lider af hoftesmerter.

R***n
Danmark

Denne hoftebøjle er bare perfekt. Jeg har haft hofteproblemer i et stykke tid, og dette kompressionsærme gav mig øjeblikkelig lindring. Det er meget behageligt at have på hele dagen. Kan varmt anbefales!

T****y
Danmark

Jeg har brugt denne hoftebandage i en uge nu, og mine hoftesmerter er reduceret betydeligt. Fastheden er helt rigtig - ikke for stram og ikke for løs. Og så er den nem at tage på og glider ikke ned.

M***e
Danmark

Købte denne skinne til min mor, som har gigt. Hun siger, at bøjlen er meget behagelig og hjælper med at håndtere hendes ubehag. Tak for det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.