Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Lændestøttepude Til At Sove Med
4.80(10)
Farve:Hvid
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
273
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
273
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev ultimativ komfort, mens du sover

Forbedr din søvnkvalitet med Ortorex' lændepude. Den former sig efter din kropsform og giver uovertruffen støtte. Nyd fuldstændig afslapning under din hvile!

Ergonomisk

Takket være sin unikke form holder denne pude din rygsøjle i en naturlig position. Det hjælper med at minimere stress på lænden og fremmer en god kropsholdning.

Åndbar

Vores pude er lavet med et netfor, som forhindrer sved og ubehag.

Holdbar

Ortorex' lændepude bevarer sin form og kvalitet over tid.

Størrelsesguide

SIZE LENGTH WIDTH HEIGHT
cm inch cm inch cm inch
S 60 23.62 24 9.45 4 1.57
M 60 23.62 30 11.81 5 1.97

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M****e
Danmark

Denne pude er det mest hjælpsomme design til lændesmerter! Den lavere profil har den perfekte højde og er behagelig, når man sover på ryggen, siden eller maven. Investeringen værd!

G***e
Danmark

Denne pude er fantastisk, og jeg ville ønske, at jeg havde fundet den før. Jeg placerer den under mit lagen. Den giver rigtig god støtte, og når jeg vågner om morgenen, kan jeg stå ud af sengen uden at grimassere. Tusind tak for det!

E***a
Danmark

Jeg besluttede at købe denne pude, fordi jeg vågnede op eller vendte og drejede mig hele natten på grund af ubehag i ryggen. Puden virker!!! Jeg har ikke længere smerter i lænden eller vender og drejer mig. Jeg kan varmt anbefale den til alle!

D****n
Danmark

Jeg var i stand til at sove med denne pude hele natten uden smerter! Kvaliteten er meget bedre sammenlignet med andre mærker, og den er mere støttende end min tidligere lændepude. Vil helt sikkert anbefale denne

A***m
Danmark

Puden har ændret mine sovevaner til det bedre. Den bevæger sig ikke i løbet af natten og fungerer, uanset om du sover på ryggen eller på siden. Det er en virkelig god og behagelig støtte.

L***n
Danmark

Denne pude giver fremragende støtte og justerer min rygsøjle, mens jeg sover. Jeg vågner ikke længere op med rygsmerter. Kan varmt anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.