Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Masserende Akupressur Shakti Spike Måtte & Pude
4.80(10)
Farve:Blå
kr.
355
kr.
533
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
355
kr.
533
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til smerter med akupressurens terapeutiske kraft

Ortorex-massagesættet anvender gamle healingsteknikker til holistisk at lindre stress, smerte og træthed. Shakti-piggene på måtten er rettet mod trykpunkter og øger blodgennemstrømningen i området. Det hjælper din krops helingsproces og lindrer rygsmerter, nakkesmerter og endda hovedpine.

Lindre smerter

Når du ligger på vores massagemåtte, målrettes trykpunkterne langs rygsøjlen, hvilket frigør muskelspændinger og reducerer ubehag i ryggen. Puden gør denne proces behagelig for dig.

Forbedre søvnen

Akupressur hjælper dig med at slappe af, hvilket fører til en dybere og mere afslappende søvn.

Reducer stress

Regelmæssig brug af Ortorex spike-måtten hjælper med at sænke stressniveauet ved at aktivere naturlige afslapningsreaktioner i din krop.

Kvalitetsmaterialer

Ortorex-massagesættet er fremstillet af holdbare, ikke-giftige materialer som 18D-svamp med høj densitet og bomuld. Det tåler regelmæssig brug og bevarer sin funktionalitet.

Kan vaskes

Både Shakti-måtten og puden er egnet til håndvask. Det er nemt at holde dem friske og rene.

Let at bruge

Du skal blot lægge dig på måtten og hvile hovedet på puden i dit eget hjem.

Flere grunde til at elske vores akupressursæt til yoga

Alsidig Anvendelse

Naturlig Healing

Energi-Boost

Forbindelse Mellem Krop Og Sind

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***r
Danmark

Købte dette baseret på anbefaling fra min massageterapeut, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Det har været en gave fra Gud for mine ryg- og iskias-smerter.

L***s
Danmark

Den virkede hård i starten, men når man ligger på den bare et par gange, indser man, at den ikke er aggressiv nok. Jeg kan stadig ikke tro, at den rent faktisk virker. Så afslappende

M***l
Danmark

Hvis du aldrig har prøvet denne, er du helt sikkert nødt til at købe en! Den lindrer smerten med det samme og gør underværker for min stress og angst!

Z***e
Danmark

Jeg lider meget af dårlig ryg og nakke. Denne måtte hjælper mig virkelig meget. Den giver mig mulighed for at sove og hjælper med at afslappe mine rygmuskler nok til, at jeg kan ligge behageligt.

S***n
Danmark

En livredder og et must have! Den hjælper virkelig mod smerter og kan pakkes ned i tasken. Jeg har det meget bedre hver gang efter 20 minutters brug af disse.

R*e
Danmark

Dette produkt kræver tålmodighed! Der vil være en prikkende smerte i starten, når du lægger dig på måtten, men efter denne fase forsvinder smerten fra måtten sammen med muskelsmerterne. Jeg ved, at måtten virker, når jeg mærker varmen strømme gennem de zoner, hvor den bruges. Det føles fantastisk.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.